Fókusz

Istenes felszolgáló és egy nőket korholó anya is beköltözik a ValóVilág12 villájába

Forgó ViktorForgó Viktor

2024. május 4. 19:52

VV Giada és VV Valen csatlakozhat majd a vasárnap esti Beszavazó showban a korábban már bemutatott Renihez, Bogihoz, Gerihez, Kikidihez, Dorkához és Ginához. A ValóVilág12 számtalan meglepetést tartogat mind a villalakók, mind pedig a nézők számára. 

VV Giadával és VV Valennel kiegészülve első körben nyolc játékos, ebből öt lány és három fiú veheti birtokba a ValóVilág villáját. Ez többek között azért is lesz érdekes, mert az olasz származású Giada inkább a fiúkkal jön ki a hétköznapokban.

A nők hátulról jövősek, nagyon szeretnek hátulról vagy oldalról támadni. Én ezt nem szeretem. Kétszínűek, mindegyik hisztis meg nyávog. Én is, de van egy határ, amit nem lépünk át, és ezt a legtöbb nő nem tudja

– fejtette ki véleméynét nő társairól VV Giada.

VV Giada temperamentumos, humoros és nagyszájú nőnek tartja magát, aki ma már könnyen barátkozik, de nem volt ez mindig így. Sok mindenért meg kellett küzdenie a 22 éves főállású édesanyának.

Nem voltam közvetlen, nem érhetett hozzám ember, még a buszon sem. Nem bírtam az érintéseket.


VV Valen felszólgálaóként dolgozik. Keresztényként egyik célja, hogy szívből, tisztán vigye végig a játékot.

 „Szoktam imádkozni reggel, este. Hogyha eldöntötted magadban azt, hogy te az Úrral vagy, akkor már teljesen másképp állsz a dolgokhoz, az emberekhez, a helyzetekhez” – mondta hitéről VV Valen.

A ValóVilág12 más lesz, mint a többi. Az RTL+ felhasználóinak minden eddiginél több lehetősége lesz beleszólni a játékba, például szavazásokkal növelni vagy épp csökkenteni tudják majd a kezdeti 36 millió forintos nyereményalap összegét. De ezt a villalakók is megtehetik majd. Logikai feladatokkal, ügyességi próbákkal vagy akár szerencsén alapuló kihívásokkal van kikövezve az út a döntőig, ahol egy valaki akár a ValóVilág történetének legnagyobb összegét is megnyerheti majd. 

A Fókusz fenti videóban elindítható – riportjából kiderül az is, 

  • miért volt képtelen az érintésre VV Giada, és 
  • kinek vinné haza a ValóVilág főnyereményét VV Valen.
#Fókusz#Videó#Bulvár#RTL+#valóvilág12#vv#beköltözés#játékosok#ValóVilág

Címlapról ajánljuk