Fókusz

Ő Erdei Zsolt 17 éves fia, Viktor, aki a boksz helyett a zenében talált magára

Lukács GabriellaLukács Gabriella

2024. április 12. 19:59

Egy ismerős arc egy videóklipben? Ő a profi ökölvívó világbajnok, Erdei Zsolt fia, Viktor. Viktor lassan 18 éves lesz, felnőtté válása pedig lényegében a szemünk előtt zajlott. A fiú bokszkarrier helyett zenei babérokra törne. De hogy indult el a pályán és milyen tervei vannak, mit gondolnak a szülei zenei munkásságáról? A Fókusznak ezt is elárulta.

Viktor ismerős lehet az RTL nézőinek, ugyanis beszámoltunk a kisfiú világrajöveteléről, és meglátogattuk őt első születésnapján is. Ott voltunk a keresztelőn is. Viktor akkor 1,5 éves volt.

„Szerintem eltörpülnék apu mellett, mert amit ő elért, az bombasztikus” – Erdei Zsolt 18 éves fia Viktor a boksz helyett a zenében talált magára
Erdei Viktor nem most szerepel először kamerák előtt.

Nem esett messze az alma?

Apa és fia mindig is elválaszthatatlanok voltak, rengeteg közös programot szerveztek maguknak. Egyik kedvenc időtöltésük a horgászat volt. Viktor nem csak horgászni járt apukájával, az edzőteremben is sokszor megfordultak együtt. Zsolt mindig is azt vallotta, egy gyerek számára a sport elengedhetetlen, a mozgás azonban inkább szóljon örömről, mintsem teljesítményről.

Nekem a foci jobban tetszik, meg jobban értek hozzá

– vallotta be Viktor. A fiú már nem focizik, és bár néha ringbe szállt édesapjával, az ökölvívásban sem mélyült el soha igazán.

Hiába vonult vissza a profi sporttól, Madárnak az elmúlt években akadt egy újabb kihívója: az ellenfél, akivel meg kellett küzdenie, a kamaszkor volt.

Tudom, hogy ez következetlenség, de valahogy néha föladom ezt a csatát, mert valami idegtépő tud lenni, amikor már huszonhatodszorra mondja ugyanazt

– mondta az egykori bokszoló, hozzátéve, Viktor az első szülött fia, mindent megadna neki, mindent megtenne érte.

Hogy jött a zene?

Bár a rap műfaja nem Erdei Zsolt világa, mindenben támogatja fiát. Egyedül a trágár kifejezésekkel nem igazán tud megbarátkozni.

„Szerintem eltörpülnék apu mellett, mert amit ő elért, az bombasztikus” – Erdei Zsolt 18 éves fia Viktor a boksz helyett a zenében talált magára
Bár a rap műfaja nem Erdei Zsolt világa, mindenben támogatja fiát.

Viktor édesanyja spanyol, náluk nagyon sok a tánc, az éneklés, a buli. Szerinte már kiskorában kiderült, hogy nem áll távol tőle a zene.

Anyu bemutatta ezt a kultúrát nekem, úgyhogy már alapból pezsgővérű fiatal gyerek voltam mindig is. És anyuval sokat karaokéztunk meg énekeltünk, és kiderült, hogy tök jó hangom van. Aztán elkezdtem mutálni, és elment a hangom, szóval elkezdtem rappelni

– mondta Viktor.

  • Milyen zenéket csinál, és hogyan születnek a szövegei?
  • Miért nem bokszol a legenda fia?
  • És mit szólnak a szülei Viktor zenei karrierjéhez?

Kiderül a fenti videóra kattintva.

#Fókusz#Videó#Bulvár#erdei viktor#erdei zsolt#boksz#rap#Sport#bokszoló#interjú

Címlapról ajánljuk