Fókusz

„Volt olyan, hogy én álltam édesapám elé, mert édesanyámat szerette volna megütni” – Az álommeló Zsuzsija őszintén mesél sikerről, tervekről és traumákról

Kecsmár AlexandraKecsmár Alexandra

2024. április 12. 20:22

Kovács Zsuzsi már nem küzdhet tovább az elnöki asszisztensi pozícióért Az álommeló második évadában, de mint mindig, most is tele van tervekkel. A sport a mai napig az élete része. Azt mondja, gyermekként hiperaktív volt, így könnyen megtalálta a boldogságot a sportolásban, ami fegyelemre, alázat és szerénységre nevelte őt. Miért jelentkezett Az álommelóba, milyen traumákkal kellett megküzdenie és milyen munkát választott a műsor után?

Zsuzsi teljesítménye Az álommelóban hullámzó volt. A harmadik napon elkésett, ami nagyon megviselte őt. De sikerült felállnia és teljesítette a feladatot. Így tett akkor is, amikor Balogh Levente segítője, Krasznai István véleménye után szintén padlóra került érzelmileg. De ha ő már nem lehet a milliárdos ásványvízguru elnöki asszisztense, akkor ki lehet szerinte a legesélyesebb a pozícióra?

Vannak olyan tisztalelkületű emberek, akik őszintén viszik végig a játékot

–  mondta a Fókusznak Zsuzsi, és három játékostársát ki is emelte. De ő maga miért jelentkezett a játékba?

Nem bántam meg, hogy az Álommelóba jelentkeztem, semmit nem bántam meg vele kapcsolatban. Nagyon jó tapasztalatokat és élményeket gyűjtöttem, úgy voltam vele, hogyha már egy embernek tudtam segíteni, és a visszajelzések alapján többnek is, akkor már megérte

– vallotta be.

Azt már a nézők is láthatták, hogy Zsuzsi kemény külseje érző lelket takar. Mivel elég pörgősek a napjai, folyamatosan keresi a biztonságot és a nyugalmat az életében.

Elárulta, neki mindig is a testőr szakma volt az elképzelése, hogy embereket védhessen, mert került az élete során olyan helyzetekbe, amikor őt  kellett volna megvédeni, de nem volt ott senki. Legyen ez akár érzelmi bántalmazás, akár fizikai bántalmazás, tette hozzá.

A múltja határozza meg a jelenjét

A családi trauma miatt döntött a testőrség mellett. Édesapjával sosem volt jó a kapcsolata, néhány éve pedig már egyáltalán nem beszélnek.

Életem egy részében jelen volt, de akkor is olyan érzelmi és fizikai bántalmazások érték édesanyámat és engem is, amit most családon belüli erőszaknak nevezünk

– fogalmazott Zsuzsi.

  • Szerinte kinek kellene nyernie?
  • Milyen lehetőséget lát a női testőrségben?
  • És hol érzi magát igazán biztonságban?

Kiderül a fenti beszélgetésre kattintva.

Zsuzsi az rtl.hu-nak is mesélt. Az interjúban szó esik arról, hogyan vélekedik a külsejére vonatkozó megjegyzésekről, a szakmájával kapcsolatos sztereotípiákról, és azt is elárulta, szerinte mennyire számít Az álommelóban, hogy a jelöltek férfi vagy női szemszögből közelítik meg a feladatokat. 

#Fókusz#Videó#Bulvár#kovács zsuzsi#álommeló#Az álommeló#elnöki asszisztens

Címlapról ajánljuk