Fókusz

Balogh Levente nehezít Az álommeló második évadában – ezt csinálja azokkal, akikkel nem elégedett

Hubai AntalHubai Antal

2024. március 25. 18:44

Tizenkét elszánt jelentkező küzd mától kezdve hat héten át azért, hogy az előző nyertes, Keserű Balázs nyomdokaiba léphessenek Balogh Levente asszisztenseként a bruttó hárommillió havi fizetésért.

Idén 12 jelölt vág nekiAz álommelóelső napjának, amelyben építésvezető, testőr, biztosítási közvetítő, jogász-személyi edző, magyar tanár, gazda, környezetvédő kertészmérnök és cash flow specialista is van.

Az asszisztenseknek sokkal nehezebb feladata lesz a második évadban, ugyanis Levente és két segítője összeállított egy tizenhat fős várólistát is. Akivel nincsenek megelégedve, bármikor, akár napközben is elküldhetik, a helyére pedig másnap egy másik jelölt érkezik.  

Az első évad győztese, Keserű Balázs magasra tette a lécet, a második évad versenyzői viszont már jobban felkészülhettek a megmérettetésre, hiszen tavaly végig nézhették már a kihívásokat. Ma este nemcsak Leventének, hanem minden jelöltnek lesz egy-egy különleges segítője, akik sok-sok humoros pillanatot okoznak majd a nézőknek.  

A fenti videóból kiderül,

  • hogyan kezdődik Az álommeló második évada,
  • mi a közös a testőr Kovács Zsuzsannában és Balog Leventében,
  • miért költözne haza Szilvásy Balázs Dániából,
  • miért adná fel Soós Anna tanári állását a forgatások kedvéért,
  • Szilvesztert akár Dél-Koreából is hazaköltözne Balogh Levente miatt,
  • Kiss Márk miért érzi úgy, hogy tizenöt hektár gyümölcsös és öt hektár szántóföld mellett beleférne az életébe Balogh Levente elnöki asszisztensének lenni,
  • és hogy hogyan tanulta meg Halász Evelin, milyen a legalulról indulva karriert építeni.
#Fókusz#Videó#Az álommeló#Bulvár#balogh levente#játékosok

Címlapról ajánljuk