Fókusz

Keserű Balázs már az ügyvezetői székig jutott – Balogh Levente hétfőtől újra elnöki asszisztenst keres havi hárommillióért

Hubai AntalHubai Antal

2024. március 22. 19:26

Balogh Levente hétfőtől elnöki asszisztenst keres. A műsorban Keserű Balázs, az első évad nyertese is feltűnik majd, aki a milliárdos ásványvízguruval mellett már megjárta Dubajt, Londont, Kölnben pedig kiállítást szervezett. Az biztos, hogy Balázs nem unatkozott Levente mellett.

Tíz hónap telt el, mióta Keserű Balázs megnyerte Az álommeló első részét. A Fókusz ott volt Balázs első munkanapján, június elsején, aztán két hónappal később meglepő hírt kaptunk. A milliárdos annyira elégedett volt beosztottja munkájával, hogy augusztusban ügyvezető igazgatónak és társtulajdonosnak nevezte ki egyik cégében, Az álommeló pedig ismét megüresedett: hétfő estétől nem egyszeri ötmillióért, hanem havi hárommillió forintért megy tovább a küzdelem az RTL képernyőjén a Fókusz után. Balogh Levente ismét elnöki asszisztenst keres.

Nekem van a legnehezebb dolgom, mert ott kell lennem, ahol Levente van, és ott kell lennem, ahol nincs ott

– mondta Keserű Balázs a Fókusznak az ásványvízkirállyal folytatott munkájáról. 

Balázs többször helyettesítette az elnököt például az adományok átadásánál, de volt olyan is, hogy egy több milliárd forintos cégvásárlással kapcsolatban kellett Balázsnak megvizsgálnia a kiszemelt vállalkozást és véleményezni Leventének. Balázs ott volt a Cápák között forgatásain is. A felvételek után közösen beszélték meg az új cégekben rejlő lehetőségeket.    

Balogh Levente idén is a két segítőjére, ügyvédjére, Krasznai Istvánra és az ásványbirodalmának egykori pénzügyi vezetőjére, Farmos Lariszára bízza majd a jelölteket, de az első évad győztese Keserű Balázs is feltűnik majd Az álommelóban.

A fenti videóból továbbá az is kiderül:

  • mit keresett Keserű Balázs Dubaiban,
  • miért költözött ki Farmos Larissza Nagy-Britaniába,
  • hogyan ismerkedett meg Balogh Levente bizalmasával, Krasznai Istvánnal
  • milyen Balogh Levente asszisztensének lenni.
#Fókusz#Videó#balogh levente#krasznai istván#Az álommeló#keserű balázs#Bulvár#farmos larissza

Címlapról ajánljuk