Fókusz

„A válás közben ismerkedtünk meg” – L.L. Junior és Dárdai Blanka először szólalnak meg a kapcsolatukról, a korkülönbségről és a gyerekekről

Lengyel NikolettLengyel Nikolett

2024. március 18. 19:16

Az elmúlt két évben rengeteg kommentet és cikket olvashattak kapcsolatukról és a köztük lévő 18 év korkülönbségről, de L.L. Junior és Dárdai Blanka ezt már megszokta. Közös életükből sokan csak a csillogást, a dominikai utazásokat és a luxuskörülményeket látják, a sok beszélgetést, problémamegoldást és a munkát már nem. Pedig azt mondják, megküzdöttek egymásért. Juniornak két gyermekről is gondoskodnia kell a hétköznapokban, ez pedig közös feladatot is jelent a párnak. Kétlaki életet élnek, de gondolkoznak az összeköltözésen. L.L. Junior és Dárdai Blanka a Fókusznak beszéltek először kamerák előtt a kapcsolatukról.

„Még ki sem alakult, amikor már hívtak emiatt az újságírók. Azért tagadtam először, mert akkor tényleg még csak pislákolt volna valami, és persze azt hittem, hogy mi kollégák vagyunk” – mondta L.L. Junior a médiafigyelemről, ami a Dárdai Blankával való kapcsolatát övezte. 

„Szerintem mi se tudtunk tempót meg lépést tartani azzal, amilyen érzést mi kaptunk az első randikor. Egy olyan kapcsolódás volt ez az első pillanatban, amit nehéz volt így helyre tenni, és egy ilyen hétköznapi életbe belepasszírozni” – egészítette ki Dárdai Blanka.

Egy dal írása közben találkoztak először. Rengeteg kommentet és cikket olvashattak magukról, amelyek a kapcsolatukat, és a köztük lévő 18 év korkülönbséget firtatják. Azt mondják, már megszokták. De a korkülönbség sosem volt akadálya a kapcsolatuknak.  

Szerintem sokan azt hiszik, hogy mi a korkülönbség miatt vitáztunk ennyit, vagy emiatt volt ilyen hullámvölgyes a kapcsolatunk. Hogy van egy alá-fölé rendeltség, de egyáltalán nincs. Teljesen máshol tartottunk, amikor találkoztunk. Én éppen kialakítottam az életemet, ő meg rengeteg minden túl volt

– mondta Blanka.

L.L. Junior válása közben ismerkedtek meg, amit az énekes élete viharos időszakaként ír le. Amikor sikerült mindent lezárni, akkor kezdett el fejlődni az ő kapcsolatuk. „Ennek a fent-lentjeivel: ugyanúgy volt, hogy mi is szakítottunk, meg összevesztünk, és akkor kibékültünk újra” – magyarázta L.L. Junior. 

„A válás közben ismerkedtünk meg” – L.L. Junior és Dárdai Blanka először szólalnak meg a kapcsolatukról, a korkülönbségről és a gyerekekről
Dárdai Blanka és L.L. Junior

És össze kellett egyeztetniük az életritmusukat is, azt mondják, megküzdöttek egymásért. Juniornak két gyermekről is gondoskodnia kell a hétköznapokban, mert azt szeretné, ha Laci és Lili együtt nőnének fel mint testvérek. Ez pedig közös feladatot is jelent a párnak, Blanka is időt tölt a gyerekekkel. 

Összefolyt az életünk, tehát hiába van külön lakásom – és örülök neki, hogy van –, hétfőtől a csütörtökig én ugyanúgy a gyerekekkel vagyok, ugyanúgy ezt az életet élem, ugyanúgy velük vagyok

– fogalmazott Blanka, mire L.L. Junior így szólt közbe mosolyogva: „Kész feleség, asszony 25 évesen”.

Blanka úgy érzi, ez nagy feladat, pedig tudta, hogy ezzel jár. „Mondtam, hogy itt nagy a csomag, hogy gyorsan ugrunk egy tíz évet” – magyarázta L.L. Junior.

A Fókusz riportjából kiderül:

  • hogyan telik egy átlagos hétköznapjuk, mennyi időt töltenek a gyerekekkel, és mikor kapcsolnak „popsztár üzemmódba”;
  • mit gondolnak a pénzről és a luxusról;
  • miért csúszott félre eleinte a közös vállalkozásuk, és ezt hogyan orvosolták;
  • milyen különbözőségeket fedeznek fel magukban, és hogyan tud működni így is a kapcsolatuk. 

Hozzászólna? 

#Fókusz#Videó#Bulvár#l.l. junior#dárdai blanka#párkapcsolat#zene#ismerkedés#válás#gyerekek#szakítás#korkülönbség

Címlapról ajánljuk