Fókusz

Singh Viki: Testileg és lelkileg is volt részem bántalmazó kapcsolatban

Lengyel NikolettLengyel Nikolett

2024. március 14. 19:27

Singh Viki hosszú önismereti úton van túl, az énekesnő nem félt szakmai segítséget kérni ahhoz, hogy feldolgozza a nehéz időszakokat. Gyerekkorában édesapja elhagyta őket, származása miatt az iskolában csúfolták, kiközösítették, felnőttkorában pedig bántalmazó kapcsolata is volt. Szavai szerint egykori párja tönkretette, porrá zúzta, a legnehezebb években 47 kilóra fogyott. De sikerült elmenekülnie, újra felépítette magát, és egyre jobban van.

Singh Viki úgy érzi, énekesnőként révbe ért: rengeteg fellépés és új kihívás is megtalálja. A Fókusznak azt mesélte, főként azóta igaz ez, amióta az önismeret rögös útján is elindult. Ezáltal tisztába került olyan régi sebekkel, ami miatt talán kevésbé volt önbizalma – legyen szó karrierről vagy párkapcsolatról. 

„Volt bizony bántalmazó kapcsolatban részem, lelkileg és testileg is. Úgy vagyok vele, hogy ő is kellett ahhoz, hogy az legyek, aki most vagyok. Mert ha ő nem tesz tönkre és nem zúz porrá, akkor nem szívom fel magam annyira, hogy annak idején elinduljak például abban a bizonyos tehetségkutató műsorban, ahol megismert az ország” – mondta a Fókusznak.

A most egyedülálló énekesnő szerint addig, amíg az ember nem érti meg, miért került ilyen helyzetbe, addig nem fog tudni kilépni. „Addig, amíg nem tisztázod magadban, hogy te miért vonzottad be őt, miért kerülsz be mindig ugyanabba a kelepcébe, és vonzod be mindig ugyanazt a típusú férfit, és hagyod, hogy megint megalázzanak, ugyanazt fogod ismételni, és ugyanezek a típusú férfiak jönnek be az életedbe” – vélekedett.

Az énekesnő legutóbbi párkapcsolata két éve ért véget, de a szakítás ellenére a mai napig jó barátok, két közös kutyájukat is sokszor együtt sétáltatják. Ebben a viszonyban azt is megélhette, milyen, amikor igazán szeretik és elfogadják. 

Singh Viki már gyerekkora óta énekelt és színpadon volt. Vokalistaként és session énekesként dolgozott később, de az elszántságot, hogy továbblépjen karrierjében, akkor érezte igazán, amikor egy bántalmazó kapcsolatból kellett elmenekülnie.

„Úgy tudtunk szétmenni, hogy én elmentem külföldre egy hajóra dolgozni zenekarokkal” – mesélte, de az elszakadás évekig tartott azután, hogy hivatalosan szétmentek. 

Magában a kapcsolatban is volt egy folyamatos csiki-csuki: folyamatos szakítás, majd visszatérés. Ez egy négy éven át tartó állapot volt, 47 kilóra fogytam, az lelkileg szétzúzás volt. Az a négy év rendesen megdolgozott. Aztán jött a volt párom, aki most már hetedik éve az életem egy központi szereplője, mellette tudtam magamat újra felépíteni

– osztotta meg.

Singh Vikit származása miatt is csúfolták, kiközösítették korábban. A Fókuszban az énekesnő arról is mesél:

  • hogyan hatott rá az osztálytársai gonoszkodása;
  • hogyan tanulta meg nem elrejteni a tehetséget, azt, hogy bizonyos dolgokban jobb lehet másoknál;
  • készen áll-e arra, hogy továbblépjen, és valakivel új, közös életet kezdjen.
#Fókusz#Videó#Bulvár#singh viki#énekesnő#bántalmazás#párkapcsolat#újrakezdés

Címlapról ajánljuk