Fókusz

Katalin hercegné fotómanipulálási ügye már csak a hab volt a tortán az elmúlt hetek furcsaságai után

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2024. március 11. 18:42

A hétvégén Katalin hercegné újra a figyelem középpontjába került azzal, hogy végre – ugyan csak fényképen – felbukkant a közösségi médiában, januári műtétje óta, hivatalosan most először. Csakhogy a hercegi pár oldalára feltöltött fotó valódiságában még a hírügynökségek is kételkedni kezdtek. Mutatjuk, mi váltotta ki az újabb felfordulást. 

A brit királyi család a fotómanipulálási üggyel súlyos bizalmi válságba keveredett. A botrányosnak titulált felvételt, a Kensington-palota közlése szerint maga Vilmos herceg készítette. Középen Katalin ül egy széken, három gyermeke ölelésében. Ám, ha a fotót jobban megnézzük, felfedezhetünk rajta jópár szerkesztési hibát.

Katalin hercegnének kellett elnézést kérnie, olyan balul sült el a királyi család fotója
A videóban sorra vesszük a szerkesztési bakikat. 

Végül Hétfőn Katalin walesi hercegné elnézést kérta családi fotója körüli félreértések miatt.

Nem ez az első furcsaság az utóbbi napokban

A legvadabb teóriák és találgatások láttak napvilágot az elmúlt hetekben, miután kiderült, hogy Katalin walesi hercegné január 16-án előre tervezett hasi műtéten esett át. A találgatásokat csak felerősítette, amikor Vilmos herceg egy héttel ezelőtt váratlanul, személyes okokra hivatkozva lemondta részvételét II. Konstantin egykori görög király megemlékezésén. Utánajártunk, mi igaz a pletykákból, és valóban Katalin szerepel-e azon a fotón, ami nemrég bejárta a netet.

A legdurvább találgatásokról és a korábbi botrányokról, illetve a királyi család körüli felfordulásról nézze meg az alábbi videót.

#Fókusz#Videó#katalin hercegné#Bulvár#kate middleton#fotó#brit királyi család#királyi család#photoshop#manipuláció

Címlapról ajánljuk