Fókusz

Megmutatjuk a Zámbó család legendás nyaralóját, ahol Jimmy szinte csak a mosdóban lehetett egyedül

Czakó JózsefCzakó József

2024. március 5. 19:11

A Zámbó-nyaralóban megállt az idő, a kvarcóra nem jár, a polcon pedig négy Moldova-kötet, Az utolsó töltény néhány része. A ház a nyolcvanas-kilencvenes évek ízlése szerint berendezett, azt sugallja, hogy akik itt pihentek, jól éltek, de túlzásnak, értelmetlen luxusnak vagy hivalkodásnak semmi nyoma. Most megmutatjuk a család legendás nyaralóját, ahol egykor Zámbó Jimmy több-kevesebb sikerrel próbált elrejtőzni a világ és a rajongók elől.

Zámbó Adriánnak a gondtalan, önfeledt gyermekkort jelenti az Angyali-sziget, ahol a családi nyaraló áll. A ház csupán 75 négyzetméter, tökéletes retró nyaraló jelenlegi formájában. Most arra készülnek, hogy megváljanak tőle, de Adrián nem lesz depressziós a gondolattól, hiszen pont az a cél, a váltás.

Ez egy annyira elszigetelt környék, hogy gyakorlatilag 4 vagy 5 szomszédunk van összesen, és csak vízi közlekedéssel megközelíthető, ezért is vette meg apu anno, mert tudta, hogy ide el tudunk vonulni

– mesélte a fiú a Fókusznak. Azonban a szomszédok hamar megtudták, hogy kié a nyaraló. Volt, aki megpróbált a túloldalról átordítani, hogy „itt a Jimmyke”, és menjen oda hozzájuk – idézte fel Adrián.

A Zámbó fiú úgy emlékszik vissza, hogy mindent úgy csináltak, ahogy azt egy nyaraló ember és családja szokta. Amikor itt volt, Jimmy le tudta tenni a terheket – mondta Adrián. De azt Adrián is megerősítette, hogy édesapja teljesen nem tudott eltűnni a világ elől, annyira ismert és népszerű volt, hogy mindenhol észrevették.

Százszázalékos intimitása maximum akkor volt, amikor a mosdóban volt egyedül. Sokan voltak olyanok, akik bulihajóval vagy sima hajóval jöttek, vagy a másik oldalról ordibáltak át ide, hogy apu menjen át hozzájuk, vagy ők jöhessenek ide

– idézte fel Jimmy legkisebb fia.

De hogy festett A Király című sorozatban a ház, és milyen volt gyerekként a nyaralóban lenni? Kiderül a videóból.

#Fókusz#Videó#Bulvár#zámbó jimmy#zámbó#nyaraló#A Király#jimmy

Címlapról ajánljuk