Fókusz

„Alapvetően érdeklődhetnek a másik életforma iránt” – rejtélyes UFO kutatások háttere az RTL+-on

Barva ÁdámBarva Ádám

2024. február 19. 19:31

A legképzettebb amerikai katonák állítják: évtizedekig hallgatniuk kellett , most beszámolóik alapján újra nyitották az ufó aktákat. 

Az igazságot szeretnék tudni azok is akik látták, hogy az óceánba illetve Pennsylvániában az erdőbe zuhant valami, ami nem ember által ismert vagy épített repülő tárgy volt. 

1967-ben Új- Skóciában különös, világító tárgyra lett figyelmes néhány hazafelé tartó ember. Úgy tűnt, mintha a kikötő felé zuhanna, de állítólag az objektum lebegett a víz felett, mielőtt lemerült volna a mélybe. A rendőrségre egyre több bejelentés érkezett, akik a nyomozáshoz halászok segítségét kérték. Ők a víz alatt is láttak egy sárga fényt, ami hirtelen eltűnt.

Titokzatos tárgyakat tehát nem csak a levegőben, hanem a vizek mélyén is észleltek már, de vajon mi rejtőzik az óceánok mélyén, amelyek nagy részét egyáltalán nem ismerjük? Többek között ez is kiderül az RTL+- on elérhető, Ufók: a legtitkosabb földönkívüli akták című sorozatban, melyben a Pentagon volt UFO nyomozója és Chris Mellon egykori hírszerző tiszt megmagyarázhatatlan esetek nyomába erednek: katonák beszámolói alapján próbálják felderíteni a tudomány törvényeit megcáfoló események hátterét.

#Fókusz#Videó#Ufo#tudomány tech#RTL+#chris mellon#Ufók: a legtitkosabb földönkívüli akták

Címlapról ajánljuk