Fókusz

Három gyönyörű lány egy családban: Miss Balatonnak két ikertestvére is van

Lengyel NikolettLengyel Nikolett

2024. február 9. 19:30

Csupor Olívia lett a Miss Balaton két éve és még ma is ő viseli a koronát. Az ezzel járó mindenfajta kötelezettségeknek pedig szívesen tesz eleget. Kifutókon vonul, vagy épp fotózásokra, forgatásokra jár, de hivatását sem hagyta el, a szülésznőként végzett lány most is kórházban dolgozik. A Fókusznak most őszintén mesél a modell karrierjének indulásáról és családjáról is. Sőt, most először ikertestvéreit is bemutatja. 

Letícia, Violetta és Olívia hármasikrek. Bár nem egypetéjűek nagyon hasonlítanak egymásra. A lányok most 26 évesek. Olívia pont, mint a mesében, a legkisebb testvérként indult el és győzött a szépségkirálynő választáson. És bár nővérei is gyönyörűek, úgy gondolták csak Olíviát nevezik a versenyen.

Mindig ő volt a kis hercegnő, ahogy evett, ahogy viselkedett. Anyáék mindig őt rakták közénk, mert mi a Lettivel inkább így a kis ördögöket képviseltük, ő meg az angyalt

– mesélte testvére Olíviáról. A lány egyébként korábban sosem modellkedett a Miss Balaton előtt.

Három gyönyörű lány egy családban: Miss Balatonnak két ikertestvére is van
A sport is összeköti őket. 

A korona nem váltotta fel a hivatást

Olívia másfél éve államvizsgázott szülésznőként. Főállása egy állami kórházban van, de emellett egy magánrendelőben is dolgozik. Ami komoly időegyeztetést kíván főállása és modell karrierje között.

Fizikailag is megterhelő és nyilván van hogy lelkileg is. Ezek a 12 órás műszakok így kicsit felborítja az ember bioritmusát, de számomra tényleg a legcsodálatosabb, hogy ott lehetek egy család megszületésénél

– mondta Olívia a Fókusznak.  

Miért döntött a Balaton szépe a korona ellenére is amellett, hogy folytatja szülésznői karrierjét? A lányok nagyon hasonlítanak egymásra – miért éppen Olívia indult a szépségversenyen a három lány közül? Mi köti össze őket, és vajon náluk is működnek az ikertestvér megérzések? Mind kiderül a fenti videóra kattintva.

 

#Fókusz#Videó#Bulvár#hármasikrek#ikrek#szépségkirálynő#szülésznő#miss balaton#csupor olívia

Címlapról ajánljuk