Fókusz

A Cápák között befektetői bármit megkaphatnának karácsonyra, ők mégis megfizethetetlen dolgokra vágynak

Lukács GabriellaLukács Gabriella

2023. december 19. 19:05

Ahány ház, annyi szokás, igaz ez a karácsonyra is. A Cápák között befektetői is mind másképp ünnepelnek. Balogh Levente például december végén szigorúan lerakja a munkát, míg Balogh Péter közös útra indul feleségével, gyermekével és ex-feleségével.

Balogh Péter szerint túl sok anyagias ünnepünk van, Dr. Varga Eszter pedig arra vágyik, hogy a tradíciók szerint befelé forduljon karácsonykor. Balogh Leventénél egy szabály van: nem mozdul ki otthonról az ünnepi időszakban. Orbók Ilonának nagyon fontos, hogy kétgyerekes anyukaként az ünnepeket kizárólag családjával töltse, de olyan befektető is akad, aki még ilyenkor is felveszi a telefont. Ő nem más, mint Lakatos István, aki évek óta a sípályákon ünnepel, ami nem jelenti azt, hogy erre az egy hétre félre tenné a munkát.

Karácsonykor általában a havon találni meg engem. De ott is, a sípályán is, ha valaki felhív, megállok, megbeszélem, síelek tovább

– mondta a befektető.

Dr. Varga Eszter négy gyermeket nevel. Sikeres üzletasszonyként óriási feladat a karácsonyi varázslat megteremtése, ennek ellenére a végeredmény minden fáradtságot megér.

Az azért egy szép feladat, hogy huszonnegyedikére a fahéjas, fenyőillatú, szép karácsonyfa, finom étel és a varázslat meglegyen. Miután én mindig megkaptam gyerekkoromban ezt a varázslatot, én is ezt nyújtom a gyerekeimnek.

Orbók Ilona idén először utazik el családjával karácsonykor.

Két pici gyerekem van, egy kettő meg egy négyéves. A férjemmel úgy döntöttünk, hogy  a karácsony most legyen a családé. Az utazással engem is mentesítenek, amit nagyon köszönök nekik.

Idén Balogh Petyáék is szakítanak a tradíciókkal. Miután véget érnek a családlátogatások, repülőre ülnek. Év végére leteszi a lantot.  

A középső és a kislányom is jön, feleségem is, és ex-feleségem is velünk tart. Mozaikcsaládban szoktunk utazni a nagyobb utakra

– mondta Balogh Péter, aki szerint egészségtelen végig zabálni egy egész ünnepi időszakot.

A fenti videóból továbbá kiderül az is:

  • Hova utazik Balogh Péter közösen az ex- és a jelenlegi feleségével
  • Mivel lepi meg Balogh Levente a lányait karácsonykor, és miért nem fogad el mástól ajándékot
  • miért tart Dr. Varga Eszteréknél csaknem két hónapig a karácsony.

A Cápák azt ígérik, az ünnepek alatt kipihenik magukat, és újult erővel állnak majd a jövő év kihívásai elé. 2024 bőven tartogat számukra izgalmakat, hiszen január 7-én, vasárnap este 7 órakor érkezik az üzleti showműsor legújabb, 7. évada, ami számos izgalmas vállalkozást, ötletet és megdöbbentő döntést tartogat majd.

#Fókusz#Videó#Bulvár#karácsony#Cápák között#balogh péter#balogh levente#lakatos istván#orbok ilona#dr varga eszter

Címlapról ajánljuk