Fókusz

Az új élet mellett új családot is kapott – egy napot töltöttünk Berki Mazsival

Kecsmár AlexandraKecsmár Alexandra

2023. december 13. 19:39

Berki Mazsi életében sok dolog változik, de egy biztos: nincs megállás. Az elmúlt időszakban a Sztárboxra készült – volt, hogy heti nyolcszor is lement az edzőterembe, mégsem csak a sportról és az anyaságról szólt az élete. A Fókusznak elmesélte, hogy miként élnek mozaikcsaládként, és az is kiderül, hogy új munkába vetette bele magát, amihez jól jön, hogy szerinte bármiről képes akár több percig is beszélni. Új párja miatt Budapestről is elköltözött.

Berki Mazsi úgy gondolja, hogy bármiről képes akár több percig is beszélni, ez pedig az eladáshoz elengedhetetlen képesség. Nem fél az új dolgoktól, sőt, inkább ezek éltetik. Ezért tanul ingatlanközvetítőnek.

Egy különleges vlogsorozatot készítünk, luxusingatlanokba fogunk ellátogatni itt Magyarországon

– mondta. Új, izgalmas munkája persze cseppet sem szorítja háttérbe a legfontosabb teendőjét, az anyaságot. Fontos neki, hogy visszament dolgozni, de azt mondta, azokat az anyákat sem ítéli el, akik nem így tesznek a gyermekvállalás után. Úgy alakítja az életét, hogy minden plusz teendőjét akkor intézze, amikor Emma a bölcsödében van, így a délután csakis a lányáról szól.

Berki Mazsi: Új szakmát próbálok ki, egy különleges vlog sorozatot készítünk
Mazsi és kislánya, Emma


Mazsi a párját először a Sztárboxban mutatta meg a nagyvilágnak. A kapcsolatuk miatt Budapestről Székesfehérvárra költözött. Azt mondja, az új élet mellett új családot is kapott: Zoli az előző kapcsolatából két gyermeket is nevel, akikkel nem csak Mazsi, de Emma is nagyon jól kijön.

Azt gondolom, hogy a gyerekeknek is mindig az a legjobb, ha a két szülő, ha elváltak is, szép kapcsolatot tudnak ápolni, és ez nálunk most megvan.

Fontosnak tartja, hogy Emma a féltestvérével, az édesapja előző kapcsolatából született kislányával, Natival is jóban legyen. Krisztián halála óta már többször is találkoztak.

Arról, hogy Emma és féltestvére mennyire hasonlítanak egymásra, és ki az, akitől Mazsi a párján kívül sok segítséget kap, kiderül a videóból.

Mazsi úgy érzi, hogy nemcsak a ringben, de az életben is erősebb, mint valaha. És ami a legfontosabb, nagyon boldog:

Az az igazság, hogy mindenem megvan, amiről álmodhattam, van egy gyönyörű szép egészséges kislányom, egészségesek a szüleim, kaptam egy új családot, akik szeretnek és befogadtak.

#Fókusz#Videó#Berki Mazsi#színes#celeb#Sztárbox#vlog

Címlapról ajánljuk