Fókusz

„Az a Vadon Jani, akit ismernek, az valójában Vadon János” – eljött az idő, hogy váltson, más dolgokkal is foglalkozzon

Czakó JózsefCzakó József

2023. december 11. 19:11

Megdöbbentő bejelentést tett hétfőn reggel Vadon Jani rádiós-tévés műsorvezető, visszavonul a mikrofontól, úgy fogalmazott, eljött az idő, hogy váltson, és hogy más dolgokkal is foglalkozzon. Vadon Janit az RTL nézői televíziós műsorveztőként ismerhetik, a Celeb vagyok, ments ki innen! több évadában együtt dolgoztak Sebestyén Balázzsal, és szintén együtt vezették a Kalandra fal! című vetélkedőt, újabban pedig a Gyertek át! című műsorban is alkotópároként működnek.

Jani 2022-ben a Fókusznak nyilatkozott, amikor a Várfoglalók című sorozatot indított a Spektrumon, lehet, már akkor érezte, hogy hamarosan váltani fog:

Szeretném 52 éves koromra helyretenni magam az emberek tudatában, tévéműsorok meg rádióműsorok révén, de sokkal árnyaltabb a kép. Az a Vadon Jani, akit ők ismernek, az valójában Vadon János és vannak a személyiségének olyan szeletei is, amik kevésbé ismertek és lehet, hogy kevésbé izgalmasak bizonyos emberek számára.

Janinak ezentúl 8-9 óra előtt fel sem kell kelnie, oda és akkor megy nyaralni, ahová és amikor csak szeretne, nem kell igazodnia a hajnalban kezdődő rádióműsorhoz és kollégáihoz, de elsősorban nem ezért vált. Utódlásáról – ahogy mondani szokás – később intézkednek.

#Fókusz#Videó#sebestyén balázs#vadon jani#visszavonulás#rádió#televízió#műsorvezető#színes#celeb

Címlapról ajánljuk