Szabados Ági nem szokott taktikázni – indul Az Árulók az RTL-enHétfő este kezdődik Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban. Szabados Ági a való életben sem szokott taktikázni, őszinteségre törekszik.
Fókusz

Szabados Ági nem szokott taktikázni, Sváby András lelki sebekre számít – indul az RTL krimi-realityje

Gosztonyi ZsoltGosztonyi Zsolt

2023. november 20. 16:45

Hétfő este, a Fókusz után kezdődik Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban. 22 ismert személy érkezik hamarosan egy Tudor-stílusú kastélyba, ahol a bizalom, a félelem, a taktika és a mentális hadviselés is a játék fontos része lesz. Az Árulók döntik majd el, kit küldenek haza a játékból. Eközben az ártatlanok arra törekszenek, hogy leleplezzék a gyilkosokat, és meg kell győzniük társaikat saját ártatlanságukról. Szabados Ági azt mondta, nem szokott taktikázni, a magánéletében őszinteségre törekszik, Görgényi Fruzsinát pedig a naivitása csalhatja csapdába. Van, aki viszont nem hagyná ki az Áruló szerepét, és Sváby András egészen biztos benne, hogy lelkileg meg fogja őt viselni a játék. 

#Fókusz#Videó#szabados ági#Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban#árpa attila#görgényi fruzsina#gyenesei leila#sváby andrás#henry kettner#szalay bence

Címlapról ajánljuk