Fókusz

Bemutatkoztak az Éden Hotel lányai – egyetemista, modell és aktmodell is van közöttük

Lengyel NikolettLengyel Nikolett

2023. november 13. 19:05

Mexikóban, édeni környezetben szexi nők és csábításra kész férfiak szerepelnek az RTL legújabb produkciójában. A műsor lényege, hogy a lányok és a fiúk végig párban játszanak. A helyzet viszont azért is csavaros, mert mindig érkezik egy újabb csábító. Ezért a kísértés folyamatos a párok számára. A párválasztó ceremóniákon el kell dönteniük, kivel szeretnének párba állni: akit nem választanak, az kiesik a játékból. Bemutatjuk, ki az az öt titokzatos lány, akik az Éden Hotel első pillanatától részesei lesznek a műsornak.

A 26 éves Szanit, aki ingatlanközvetítő és Spanyolországban dolgozik, különleges motiváció hajtja. Önismereti tesztként tekint a műsorra, saját maga reakciót szeretné kiismerni az Éden Hotelben.

Egyetemista, modell és aktmodell is van az Éden Hotel lányai között
Szani


A 23 éves Miri barátnőjével, Kirával karöltve érkezik az Éden Hotelbe szerencsét próbálni. Mindketten modellek és szívesen ugranak fejest a legnagyobb bulikba. Magánéletükben volt, hogy összevesztek egy fiún, de a műsorban mindent meg fognak egymással beszélni, persze a pasikérdést is. „Nem akarok neki keresztbe tenni, majd meglátjuk, hogy mi lesz” – mondta az egyik a másiknak.

Egyetemista, modell és aktmodell is van az Éden Hotel lányai között
Miri fehérben, Kira feketében


Csenge 20 éves, egyetemista. Ő is a bulis csajok közé sorolja magát. Vagány, vadóc lány, aki nem fél ismerkedni. Úgy gondolja, ezt a műsort éppen ezért neki találták ki.

Egyetemista, modell és aktmodell is van az Éden Hotel lányai között
Csenge


Émi, 24 éves aktmodell, videoblogger. Nem tagadja, hogy hódítani szeretne, a játékban szerinte a legfontosabb a kommunikáció és a kémia. A taktikáját annak függvényében szeretné kialakítani, hogy milyen emberrel találkozik.

Egyetemista, modell és aktmodell is van az Éden Hotel lányai között
Émi

Mivel mindannyian jó ideje szinglik, remélik, hogy helyes pasikkal találkoznak majd ezen a fülledt egzotikus helyszínen Mexikóban. Bár az ízlésük férfiak terén különböző, egy dologban mégis egyetértenek a lányok: fontos, hogy legyen humora a kiszemeltnek.

Az Éden Hotel kapui november 20-án megnyílnak az RTL nézői előtt, sőt az RTL+ előfizetői számára már aznap négy rész is megnézhető reklámmentesen a legújabb Éden Hotelből.

#Fókusz#Videó#Éden Hotel#fiúk#lányok#párkeresés#mexikó#RTL+

Címlapról ajánljuk