Fókusz

„Amikor felhívott Gábor az ötlettel, akkor kicsit le kellett üljek” – hamarosan indul az ősz legjobban várt sorozata, a Valami Amerika

Fehér IstvánFehér István

2023. szeptember 21. 19:17

„Amikor felhívott a Gábor az ötlettel, akkor kicsit le kellett üljek” – mondta Szabó Győző a Valami Amerika sorozatról a Fókusznak, a színész biztos benne, hogy ahogy nekik, így a sorozat fiatal szereplőinek is ugródeszka lesz a sorozat. A három tehetséges színészt és a sorozat kulisszáit a Fókusz riportjában ismerhetik meg a nézők. 

Az első, 2002-ben bemutatott Valami Amerika filmmel egy új színészgenerációt is megismert az ország. Közülük talán Szabó Győzőnek jelentette a legtöbbet ez a mozi. A színész 22 évvel ezelőtt a szerep miatt ment be az elvonóra, hogy megszabaduljon 9 évnyi drogfüggőségtől. Ezt is megidézték a Toxikoma című filmben, ahogy azt is, hogy a zártosztályon olvasta a forgatókönyvet.  

Akárcsak a három mozifilmben, a sorozatban is fontos szerepe lesz a zenének és a showbiznisz kulisszatitkainak. Szabó Győző biztos benne, hogy ahogy nekik, így a sorozat fiatal szereplőinek is ugródeszka lesz a sorozat.

És itt a Valami Amerika új generációja: Trill Beatrix, Ember Márk és Király Dániel. Egy újabb testvér trió, akik a sorozatban együtt keverednek különböző kalandokba, az RTL + új sorozata a Valami Amerika filmek világát és stílusát követi.

„Teljesen friss történet, minden új benne, de a Valami Amerika univerzum, meg stílus meg humor, az nagyon remélem, hogy benne lesz” – mondta a Fókusznak a Valami Amerika rendezője és producere, Herendi Gábor.

Az azonos című filmek az elmúlt két évtized legsikeresebb mozijai között vannak, sok poénját pedig már kultikusként emlegetik a nézők.

Gyerekkorom legendáival van szerencsém folyamatosan találkozni. A Valami Amerika 2. nekünk a gimnáziumban egy hatalmas kultfilm volt. És akkor egyszer csak jön a Valami Amerika sorozat, ahol meg ezekkel az emberekkel lehetek egy produkcióban…

– lelkendezett a sorozat egyik fiatal főszereplője, Ember Márk, akit  az Oltári Csajok sorozatból és a nagysikerű Pál utcai fiúk musicalből ismerhet a nagyközönség.

Hogy miben lesz más a Valami Amerika sorozat a filmtől és kik alakítják az Ember Márk testvéreit a sorozatban, kiderül a Fókusz riportjából.

#Fókusz#Videó#Bulvár#herendi gábor#Valami Amerika#RTL+#ember márk#trill beatrix#szalai dániel

Címlapról ajánljuk