Fókusz

Szerény, jóképű és nagyon tehetséges, de a jobb oldali közlekedéssel még Szoboszlai Dominiknek is meggyűlt a baja

Forgó ViktorForgó Viktor

2023. szeptember 20. 20:10

Székesfehérvárról egészen Liverpoolig jutott, majd augusztusban ő lett a hónap játékosa és most már csak egy hajszál választja el attól, hogy az Európa Ligában is taroljon. Szoboszlai Dominik csütörtökön nagy napra ébred. Édesapja azt mondja, fiának nehezebb volt megszokni a jobb oldali közlekedést, mint azt, hogy a legjobbakkal játszhat a pályán.

Szoboszlai Dominik édesapját, Zsoltot Székesfehérváron látogatta meg a Fókusz stábja, ott ahol fia nevelkedett és ahol még csak álmodozott róla, hogy egyszer a Gombócleső úti edzőpályáról a legnagyobbak játszóteréig jut, a nemzetközi kupa porondra. Ma már a Liverpool játékosaként nem is kérdés, hogy a vörösökkel a végső győzelemre hajtanak majd az UEFA Európa Ligában.

Szoboszlai Dominik nemcsak a pályán, hanem a pénztárnál is nagyot robbantott. A klub honlapja szerint Szoboszlai vezeti a mezeladási listát, az ő 8-as számú dressze volt a legkelendőbb az elmúlt közel négy hónapban. Olyan játékosokat előz meg, mint Mohamed Salah, a világbajnok Alexis MacAllister vagy épp a csapatkapitány Virgil Van Dijk.

Hála a jó istennek, az ő mezét vitték a legtöbben jelen pillanatban. Az a karakter, ami ő és amit sugároz a pályán, a nyugodtsága, a magabiztossága, a játékszeretete, gondolom a sava borsa az egésznek és ezért is van ez, hogy ilyen szimpátia van a szurkolók és közte.

– mondta a Fókusznak a büszke apa, Szoboszlai Zsolt, aki a Fókusz riportjában azt is elárulta, mire számít a csütörtöki mérkőzésen. 

A fociláz az RTL HÁROM csatornán és az RTL+ előfizetői számára is beköszönt, ráadásul Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool Linzi vendégjátékával indul a meccsdömping csütörtökön 18 óra 45 perctől. 

#Fókusz#Videó#szoboszlai dominik#fociláz#liverpool#európa liga#székesfehérvár#szoboszlai zsolt#interjú

Címlapról ajánljuk