Fókusz

„Sokkal keményebbek, mint mi vagyunk” – a két új Cápát egyből a mély vízbe dobták a műsor készítői

Kecsmár AlexandraKecsmár Alexandra

2023. augusztus 16. 20:43

Varga Eszterben és Orbók Ilonában nemcsak az a közös, hogy mindketten édesanyák, sikeresek az üzleti életben, hanem otthonosan mozognak a pénzügyi világban is: Cápák lettek. A Fókusz stábja ott volt a Cápák között hatodik évadának a forgatásán, ahol Varga Esztert és Orbók Ilonát egyből a mély vízbe dobták a műsor készítői. Ők azonban jól állták a sarat.

Az üzleti showműsor producerének, Máté Krisztának már régi vágya volt, hogy egyszerre két nő is helyet foglaljon a befektetők között. Ami a hatodik évadra valóra vált.

Moldován András, a veterán Cápák egyike a Fókusznak így fogalmazott:

Elképesztő dinamikája lett a műsornak, nagyon-nagyon jó velük, és teljesen meg vagyok döbbenve, hogy ők mennyivel jobbak az első adástól kezdve, mint amilyenek mi voltunk az első évadban. 

Ha visszagondolok, hogy miket szerencsétlenkedtünk…! Ők meg olyanok, mintha mindig itt ültek volna.”

Varga Eszter vidéken nőtt fel, de hamar rájött, hogy a nyüzsgő fővárosi életre vágyik. Vállalkozásokat alapított, majd egy pénzügyi intézmény vezérigazgatója lett. Nagy rajongója a divatnak, így nemcsak az eszével, hanem extravagáns külsejével is könnyen kitűnik a tömegből.

„Alapvetően az volt fontos, hogy mit tudok én itt hozzátenni a vállalkozói gondolkodáshoz a műsoron keresztül. Mert műsoron kívül évtizedek óta ezzel foglalkozom, vállalkozókkal dolgozom, vállalkozókat hitelezek, vezetőket coacholok, tehát tulajdonképpen technikailag az történik, hogy 

kikerül a fénybe, amit mindig is csináltam.

Ha a műsor új Cápáin múlik, akkor rendesen megizzasztják majd a vállalkozókat. A pénzügyi múlttal rendelkező Orbók Ilona törékeny külseje kemény, határozott belsőt takar, így Andrásnak, Leventének és Petyának fel kellett kötni a nadrágot.

Sokkal keményebbek, mint mi vagyunk

– mondta új női Cápatársaira Balogh Petya. 

A Cápák között hatodik évadára már nem kell sokat várni, addig is mindenről beszámolunk az rtl.hu-n. 

#Fókusz#Videó#Cápák között#orbók ilona#varga eszter#forgatás

Címlapról ajánljuk