Fókusz

„Tudtam, hol akarok szakmailag tartani ahhoz, hogy azt mondjam, jöhet a gyerek” – Rúzsa Magdi szerencsésnek érzi magát, hogy össze tudja egyeztetni a gyereknevelést a karrierjével

Lukács GabriellaLukács Gabriella

2023. május 19. 19:45

Rúzsa Magdi egy évvel a hármasikrei születése után kétszer is megtöltötte a Budapest Arénát. Az énekesnő a gyereknevelés és a karrier összeegyeztetéséről mesélt Barabás Évinek a Portréban – a Fókuszban ebből mutattunk részleteket.

Rúzsa Magdi mindig is abban hitt, hogy egy ember életébe csak annyi feladat érkezik, amennyivel megbirkózni is képes. Legyen szó karrierről vagy magánéletről, az énekesnő szerencsésnek mondja magát.

Karrierje csúcsán derült ki, hogy várandós, ennek ellenére egy pillanatig sem volt számára kérdés, hogy szülés után vissza tud-e térni a színpadra.

Én mindig stratéga voltam. Tudatosan építettem azt, hogy egy nap szeretnék gyereket. Tudtam, hogy hol akarok szakmailag tartani ahhoz, hogy azt mondjam: na, most belefér az, hogy jöhet a gyerek

– mondta Barabás Évinek a Portréban.

Rúzsa Magdi egy évvel hármasikrei – Lujza, Keve és Zalán – születése után kétszer is megtöltötte a Budapest Arénát. Szerencsésnek érzi magát, mivel egy olyan bázis áll mögötte, hogy össze tudja egyeztetni a gyereknevelést a karrierjével.

Azt mesélte, most már folyamatosan ott vannak a gondolataiban a gyerekei. „Ez így gyorsan lezajlik, de ezek pillanatok, és egyébként pontosan tudod, hogy ki vagy ott azon a színpadon. Sokszor inkább a színpadon kívül nem tudod, hogy ki vagy.”

Rúzsa Magdi mindössze 21 éves volt, amikor megismerte az ország. Akkor teljesen máshogy képzelte az énekesi pályát, fogalma sem volt arról, hogy lényegében egy soha véget nem érő tanulás veszi kezdetét.

Én a mai napig énektanárhoz járok, és nagyon-nagyon komolyan veszem, hogy a hangomat mit csinálok és hogyan képzem

– ismerte el.

Eredeti szakmája szülésznő, dolgozott is kórházban, mielőtt felfedezték. A Fókuszban felidéztük azt a 2009-es felvételt, amikor stábunk elkísérte abba a szabadkai egészségügyi középiskolába, ahol az alapokat sajátította el.

Rúzsa Magdi most azt mondta, amikor megtudta, hogy várandós, biztos volt benne, hogy ikreket hord a szíve alatt, három babára azonban nem számított. „Hogy lehet ezt komplikációk nélkül megúszni, hogy nekik ne legyen bajuk, hogy nekem ne legyen bajom…” – idézte fel a benne kavargó érzéseket.

Szülésznői múlt ide vagy oda, amikor kisbabái világra jöttek, sokáig nem érezte, hogy előnyére válik egészségügyis múltja. Az ösztönök azonban erősen munkálkodtak benne.

A Portréban azt is kiderül, hogy Rúzsa Magdi hogyan látja most, háromgyerekes anyaként saját édesanyját. Az adás szombattól megtekinthető az RTL+-on.

#Fókusz#Videó#barabás évi#Bulvár#Portré#rúzsa magdi#terhesség#szülés#hármas ikrek#anyaság#Karrier

Címlapról ajánljuk