James Bond fest, és meg is mutatta, hogyan – soha nem látott képeit fedte fel Pierce BrosnanKülönleges szerepben mutatkozott be a világhírű színész, Pierce Brosnan. Eddigi legsebezhetőbb és legérzékenyebb oldalát mutatta meg, ugyanis saját alkotásait tette közkinccsé.
Fókusz

James Bond fest, és meg is mutatta, hogyan – soha nem látott képeit fedte fel Pierce Brosnan

Barva ÁdámBarva Ádám
Török ÁdámTörök Ádám

2023. május 19. 20:27

Különleges szerepben mutatkozott be a világhírű színész, Pierce Brosnan. Eddigi legsebezhetőbb és legérzékenyebb oldalát mutatta meg, ugyanis saját alkotásait tette közkinccsé. 

A kiállításon a színész azt mesélte: erős hatással voltak rá a 80-as évek Los Angeles-i művészei, és volt benne egy vágy a festészet iránt, sőt pénze is volt, hogy megvegye a vásznakat és ecseteket. 

Már gyerekként is festett, de amikor első feleségénél petefészekrákot diagnosztizáltak, újra elővette a fesztőkészletét, és vigasztalásként újra alkotni kezdett. 

Miután megpróbálta megírni az emlékiratait, és túl unalmasnak találta, képeivel igyekszik elmesélni, ki is ő igazán. A Fókuszban megmutatjuk, milyen alkotásokkal állt közönség elé a világhírű színész. 

#Fókusz#Videó#pierce brosnan#james bond#Kultúra#festészet#festmény

Címlapról ajánljuk