Ha Csuja Imre forgat, messziről hallani a nevetést, ami körbeveszi – újabb kulisszatitkok és bakiparádé A mi kis falunk forgatásárólPajkaszegen legutóbb a kakaós briós szobor fennállását ünnepelték a helyiek asszonykórussal és tűzijátékkal. A Fókusz riportjából kiderülnek a legutóbbi és a szombati rész kulisszatitkai, hogy mit szóltak a színészek a pirotechnikusok akciójára, és az is, hogy milyen szerepet kapott a Fókusz riportere. Jön egy igazi bónusz is: a ritkán bakizó Csuja Imrén most kifogtak a körmondatok.
Fókusz

Ha Csuja Imre forgat, messziről hallani a nevetést, ami körbeveszi – újabb kulisszatitkok és bakiparádé A mi kis falunk forgatásáról

Fehér IstvánFehér István

2023. május 19. 19:57

Pajkaszegen legutóbb a kakaós briós szobor fennállását ünnepelték a helyiek asszonykórussal és tűzijátékkal. A Fókusz riportjából kiderülnek a legutóbbi és a szombati rész kulisszatitkai, hogy mit szóltak a színészek a pirotechnikusok akciójára, és az is, hogy milyen szerepet kapott a Fókusz riportere. Jön egy igazi bónusz is: a ritkán bakizó Csuja Imrén most kifogtak a körmondatok. 

#Fókusz#Videó#A mi kis falunk#bakiparádé#kulisszatitkok#tűzijáték#csuja imre#nagy sándor#ripli zsuzsa

Címlapról ajánljuk