„Régóta szeretnék a tévében szerepelni, 60 évesen összejött ez is” – imádta a kamerákat a Tippelj és vidd el! harmadik adásának versenyzőjeEmlékezetesre sikerült a Tippelj és vidd el! harmadik adása is – köszönhetően egy olyan karakternek, akit mindenki a szívébe zárt. Erzsébet a döntőben hajszál híján, de lecsúszott a tévéről, a játékkonzolról és az elektromos robogóról, de bezsebelt egy kerti grillt, borhűtőt és egy elektromos kandallót is. Ami viszont talán még a nyereményeknél is nagyobb boldogsággal töltötte el: sokat ismételte családjának, hogy szeretne a tévében szerepelni.
Fókusz

„Régóta szeretnék a tévében szerepelni, 60 évesen összejött ez is” – imádta a kamerákat a Tippelj és vidd el! harmadik adásának versenyzője

Török ÁdámTörök Ádám

2023. május 18. 21:06

Emlékezetesre sikerült a Tippelj és vidd el! harmadik adása is – köszönhetően egy olyan karakternek, akit mindenki a szívébe zárt. Erzsébet a döntőben hajszál híján, de lecsúszott a tévéről, a játékkonzolról és az elektromos robogóról, de bezsebelt egy kerti grillt, borhűtőt és egy elektromos kandallót is. Ami viszont talán még a nyereményeknél is nagyobb boldogsággal töltötte el: sokat ismételte családjának, hogy szeretne a tévében szerepelni.

#Fókusz#Videó#istenes bence#Tippelj és vidd el!#Játék#nyereményjáték#nyertes#kvízműsor#tippek

Címlapról ajánljuk