Fókusz

Mohácsi vész 1952-ben? – megmutatjuk azt, ami nem került be az Álommeló első adásába

Hubai AntalHubai Antal

2023. április 4. 20:56

Az Álommeló első adását két napig forgatták, ugyanis Balogh Levente segítői, István és Larisza hatalmas munkát végezték, és 50 továbbjutóval készítettek rövid állásinterjút. Több vicces szituáció is adódott interjú közben, amelyek kimaradtak az adásból, de a Fókuszban bemutatjuk őket.

Megtizedelődött az RTL vadonatúj üzleti realityjének, az Álommelónak a mezőnye már az első napon. 180 jelentkezőből mindössze huszánhárman maradtak az első adás végére.

De mi van azokkal, akikből kettő van? Kiderült ugyanis, hogy Bessenyei István néven ketten is versenyeztek, és egészen addig nem is tudtak egymásról, amíg be nem jelentették a továbbjutásokat. Ezt a hétfői adásban nem, de a Fókusz riportjában bemutatjuk.

Balogh Levente segítői, István és Larisza állásinterjút készítettek mind az 50 továbbjutóval, és néha kifejezetten humoros jelenetek adódtak interjú közben. Ilyen párbeszéd is elhangzott:

- Mit tud a mohácsi csatáról? - Hogy miről? - A mohácsi csatáról. - Ó, hát ha jól emlékszem, az 1952-ben volt.

Márktól egy furcsának ható arc poetica érkezett:

Az üzlet soha nem előzheti meg a gyönyört, de ez esetben az üzlet maga a gyönyör.

Hogy mire gondolhatott pontosan, azt mi sem tudjuk, de a keddi adás után már érthetőbbek lesznek a gondolatai. A keddi részből kiderül, hogy egy valaki már a második napon kivívta a többiek ellenszenvét. Vajon ő távozik az üzleti realityből?

#Fókusz#Videó#álommeló#balogh levente

Címlapról ajánljuk