Fókusz

„Aminek a legjobban örülnék, az egy kis Zámbó Krisztián vagy Krisztina” – Jimmy legidősebb fia privát családi felvételeket küldött a születésnapjáról

Lengyel NikolettLengyel Nikolett

2023. március 20. 19:37

Zámbó Krisztián betöltötte azt a kort, amit édesapja már nem érhetett meg. A családi videókból kiderült, hogy Zsuzsika is ott volt a születésnapi vacsorán. Vajon újra együtt vannak?

Zámbó Krisztián idén 43 éves lett, de nem vágyott az ünneplésre, édesapja ugyanis másfél héttel 43. születésnapja előtt hunyt el tragikus körülmények között. Krisztián a hozzá legközelebb álló emberekkel töltötte ezt a napot. Közöttük volt Zsuzsika és a lány édesapja, Laci, valamint néhány közeli barát. Arra a kérdésre, hogy kit szeret a világon a legjobban, a következő választ adta a Fókusz riporterének:

Ez egy kényes kérdés ebben a pillanatban. Szeretem Zsuzsikát, mert nagyon sok mindenen keresztül mentünk, és nagyon sok mindenben mellettem állt. Édesanyámat is nagyon szeretem. Nem azt mondom, hogy a világon a legjobban, de akit szeretek, az a Zsuzsika! 

Krisztián azt mondja, élvezi az érett férfikort, és hiába tisztázatlan a szerelmi élete, konkrét tervek vannak a fejében a jövőre nézve. 

Szeretnék már apa lenni, az az igazság. Aminek a legjobban örülnék, az egy kis Zámbó Krisztián vagy Krisztina

– árulta el az énekes a Fókusznak.

#Fókusz#Videó#zámbó krisztián#zsuzsika#születésnap#zámbó jimmy

Címlapról ajánljuk