Fókusz

„Remélem, hogy a színpadon fogok egyszer majd meghalni” – Lagzi Lajcsi utoljára koncertezett

Czakó JózsefCzakó József

2023. március 13. 19:43

Rajongói szomorúak, úgy érzik, meghurcolták a trombitaművészt.

Alig érkezett meg tatabányai koncertjére, máris sokkoló hírekkel szolgált a Fókusznak Lagzi Lajcsi: „Az orvosaim tanácsára és a saját döntésem szerint egy darabig leállok.”

Utolsó koncertjét tartotta meg a trombitaművész, rajongói elfogultan nyilatkoztak róla.

„Ha méltó a büntetése, akkor le fogja tölteni, de amíg az igazát meg nem védi, addig menjen és csinálja” – mondta egyikük.

Én nagyon szomorú vagyok, őt már annyira meghurcolták, hogy ezt már nem érdemli meg 

– folytatta egy másik hölgy.

„Én remélem, hogy a színpadon fogok egyszer majd meghalni. Nagyon furcsa ez, soha nem gondoltam, hogy ilyet fogok mondani, de a színpad az egy jó dolog” – mondta stábunknak utolsó koncertjén a mulatós zenész.

A mostani bulit már február elején meghirdették, miközben a sajtó február 15-re Kecskemétre várta a parkettás becenevű BV intézetbe, de egészségügyi okok miatt végül nem kellett bevonulnia.

COPD betegsége van, többször is fulladásos rohamai voltak, amelyek miatt mentőt is hívtak már többször. Fellépőautójában pedig ott van az oxigénpalack. Erre a bulira még becsületből eljött, de több egyelőre nem lesz.

Sokan tanácsolták, hogy mondjam le a mai bulit az egészségi állapotom miatt. Valóban nem vagyok százas, de ahogy múlt vasárnap a templomban énekeltem… ott senki nem kérdezte meg, hogy miért énekelek, ezt a bulit meg annyian a szájukra vették. Hát én azt mondom, ne vegyék

– üzente Lagzi Lajcsi.

Azt mondta, nem foglalkozik azzal, hogy jó ötlet volt-e a fellépés, noha tudja, hogy sokan támadják majd emiatt. 

Lagzi Lajcsi a mai napig igazi showman a színpadon, azonban a bíróság nemrég elutasította a halasztási kérelmét, így előbb-utóbb biztosan börtönbe kell vonulnia.

Ügyvédei fellebbeznek ugyan a döntés ellen, de ha közben megérkezik a behívó, akkor meg fogja kezdeni a szabadságvesztés letöltését.

#Fókusz#Videó#Bulvár#lagzi lajcsi#galambos lajos#börtönbüntetés#koncert

Címlapról ajánljuk