Fókusz

„Eddig is le*urváztak a semmiért, akkor most legalább legyen belőle hasznom” – Molnár Anikó erotikus tartalmakat megosztó oldalra regisztrált

Forgó ViktorForgó Viktor

2023. február 16. 19:09

Molnár Anikó már évek óta kényezteti pikáns fotóival közösségi oldalának férfi rajongóit, akiknek hol bikiniben, hol éppen falatnyi miniben pózol. Most pedig szeretné bebizonyítani, hogy 47 évesen is van annyira vonzó, hogy a pasik fizessenek a fotóiért. Anikó ugyanis a napokban egy erotikus tartalommegosztó oldalra regisztrált.

A férfi követői között eddig is nagy népszerűségnek örvendtek a minél többet mutató tartalmak. Szinte nincs olyan dögös fotója, ami alatt a kommentekben ne dicsérnék nőies vonalait. Anikó azt mondja, a kor már meglátszik a bőrén, de ez nem zavarja, ezért most megmutatja magát pőrén.  

A testem öregedett 15 évet, a hajam is megnőtt, beléptem a változókorba bőven. 47 éves vagyok, lett egy inzulinrezisztenciám, sok-sok dolog változott, de a világon nemcsak 20 éves lányok élnek, hanem az én korosztályom is bőven, meg nálam idősebbek is

– mondta Anikó a Fókusznak, akinek formás idomait már több generáció is megcsodálhatta. 2004-ben a Playboy címlapján pózolhatott, de többször is kapott felkérést a nyuszis magazintól.

Más erotikus munkát is vállalt, amiért 2 millió forint körüli összeget kapott. Minderről 2009-ben kendőzetlen őszinteséggel a Fókusznak mesélt.

Mivel, hogy 10 férfi volt és 30 lány, ezért rám nem került sor hála a jó istennek

– mondta akkor.

Bár Anikó még nem járt utána, hogy most pontosan mennyi pénzt tud majd keresni erotikus képeivel, az biztos, hogy civil munkáját, a sminktetoválást, amivel már több mint 10 éve foglalkozik, nem adja fel.

#Fókusz#Videó#Bulvár#molnár anikó#vetkőzés#erotikus#fotók#pénz

Címlapról ajánljuk