Fókusz

Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett titka: a színésznő üzent a Fókusznak

Hubai-Szegő ÉviHubai-Szegő Évi

2023. január 11. 18:37

Óriási port kavart Delhusa Gjon kedd este, a Fókuszban elejtett félmondata: a zenész több mint 20 évvel Zámbó Jimmy halála után szólta el magát egy bizonyos Berniről, aki miatt kölcsön kért tőle az énekes. Sokak szerint Gregor Bernadettről van szó. A Fókusz megkereste a színésznőt az üggyel kapcsolatban.

Zámbó Jimmy halála előtt megkereste zenész barátját, Delhusa Gjont: panaszkodott is és milliókat kért egy kocsira meg egy lakásra, amit „valami Berninek" venne.

„Lementem a széfbe és fölhoztam neki. Ez majdnem szilveszterkor volt. Mondtam, mi ilyen sürgős? Azt mondta, hát új autó, és új Merdzsó, és amúgy is, valami Berninek lakást kell venni, és neki azonnal szüksége van egy nagyobb összegre" – mondta Delhusa a riportban.


Gregor Bernadett szerelmi élete mindig is a bulvármédia egyik központi témája volt. Rengeteg férfival boronálták már össze és nem először merül fel az sem, hogy Jimmy mellett királynőnek érezhette magát, pedig az énekes házas volt.

„Azt a szót, hogy csábítás, egyáltalán nem ismerem. Tehát én még soha az életemben, egyetlen egy férfit tudatosan nem, nem is tudom, hogy azt mit jelent, egyszer majd magyarázza meg valaki, lehetőleg szakértő. Azt szeretem a legjobban, amikor szakértők magyaráznak meg dolgokat, hogy akkor az mit jelent” – mondta 2010-ben a Fókusznak Gregor Bernadett, akit arról kérdeztek, vajon miért akaszthatták rá a végzet asszonya címet.

Kettőjük viszonyáról még Jimmy fia, Zámbó Krisztián is tudott, erről nemrég Lakatos Levente podcastjában beszélt.

Ő tagadja ezt a dolgot, de én a saját szememmel láttam, hogy egyszer apu együtt volt Gregor Bernadettel 

– mondta a műsorban Krisztián, aki már korábban elmondta, hogy Jimmy sohasem titkolta előle a nőügyeit, és arról is tudott, hogy felesége, Edit asszony mellett másik komoly kapcsolata is volt az édesapjának.

Vallásos ember volt, hitt a családban, gyönyörű karácsonyaink voltak, de volt neki egy gyengéje: a nők 

– mondta Krisztián.

2000-ben a Péntek Esti Vigadóban, Jimmy úgy konferálta fel Gregor Bernadettet, hogy csodálatos és végtelenül tehetséges hölgy. A kommentelők pedig a mai napig írnak róla, hogy a felvételen láthatóan túl közel kerültek egymáshoz.

Hogy valóban mi történt Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett között, arról a színésznő először 2012-ben a Hot magazinnak beszélt:

Akármi is történt közöttünk, az kizárólag Jimmy és az én magánügyem. Csak ketten tudjuk, hogy mi zajlott a négy fal között.

Erre cáfolt rá Zámbó Krisztián, aki már korábban megjelent könyvében is célozgatott egy bizonyos színésznőre, aki miatt el akart válni Jimmy.

Gregor Bernadettet most is megkereste a Fókusz, hogy beszéljen arról, mi történt valójában Jimmy és közte, azonban a színésznő nem kívánt nyilatkozni. Annyit azonban üzent a találgatóknak, hogy aki kíváncsi rá, mi történik vele, menjen színházba.

Az én szűk magánéletemről és intim dolgaimról, sem a múltamról, sem a jövőmről, soha az életben többet nem kívánok mondani semmit 

– nyilatkozta utoljára kamerák előtt Gregor Bernadett az RTL-nek, még 2010-ben.

Hogy mi lehet az igazság, talán sosem fog kiderülni, az azonban biztos, hogy a király életéről szóló sorozat, amely az RTL+-on megtekinthető, felbolygatta a 22 évvel ezelőtt elhunyt zenész egykori barátainak emlékeit.

#Fókusz#Videó#Bulvár#gregor bernadett#zámbó jimmy#A Király#halál#delhusa gjon

Címlapról ajánljuk