Fókusz

Megmutatta Jimmy soha nem látott szerelmes üzeneteit egykori nagy szerelme, Háfra Mari

Czakó JózsefCzakó József

2022. december 2. 18:19

Háfra Mari hosszú évek óta kerüli a nyilvánosságot, a Fókusszal azonban most kivételt tett, és utoljára beszélt szenvedélyes kapcsolatáról Zámbó Jimmyvel. Az egykori ünnepelt táncos és modell azt mesélte, mindent elsöprő szerelem volt az övék. El is jegyezték egymást, de aztán egy heves vita közben az akkor még alig ismert énekes kidobta a gyűrűiket a teraszról, ezeket azóta sem találta meg senki. 

Háfra Marit legelőször Jimmy hangja ragadta magával. A Fókusznak azt mondta, az akkor még alig ismert énekes valami olyat pendített meg a lelkében, amiről addig nem is tudta, hogy létezik.

Magam sem értem, senki nem értette akkor a környezetemben. Mi ez, Mari, kérdezték. Mondom, ez van. Vannak olyan dolgok, ami ellen nem tudsz tenni, ami visz, ami sodor, és mennem kell utána, mert azt érzem, hogy az az én utam

– így emlékezett vissza a 1980-as, 1990-es évek ünnepelt táncosa és modellje Zámbó Jimmyhez fűződő kapcsolatáról.


1987 nyarától 1989 elejéig alkottak egy párt, mindent elsöprő szerelem volt a csinos nő és az akkor szinte még ismeretlen énekes között. Bár azzal tisztában volt, hogy Jimmynek gyereke van, feleségéről semmit nem tudott, elmondása szerint csak sodródott a szenvedéllyel és a boldogsággal.

Fotókon, cetliken, névjegykártyákon üzengetett neki az énekes, ez volt a kor SMS-e. Jimmy a szerelemben is éppen olyan túlfűtött volt, mint a dalaiban. Együttélésük pedig vég nélküli sodródás volt a szenvedéllyel, hajnali fekvés és délutáni kelés – igazi művészélet.

Soha nem látott fényképeket és szerelmes üzeneteket mutatott Háfra Mari, Zámbó Jimmy egykori nagy szerelme
Zámbó Jimmy szerelmes üzenetei Háfra Marinak. Fotó: RTL Fókusz

Voltak nagy amplitúdók, de azt gondolom, így ennyi év után, hogy mindenkinek vannak. Legyenek is, főleg a művészeknél, egy belső indíttatásból ki kell, hogy adják. Jimmy kiadta, hogyha nem verbálisan, akkor leírta a szövegeiben.

Jimmyről az a városi legenda járta, hogy néhány üveg whisky meg sem kottyant neki. Háfra Mari váltig állítja, abban az időszakban, amikor együtt voltak, az énekes nem küzdött alkoholproblémákkal.

Nagyon tudott szeretni, de ugyanúgy tudott gyűlölni is Jimmy, emlékezett vissza Mari egy 2001-ben adott interjúban. Bár az énekes már túl volt egy váláson, és akkor már két gyermeke volt, mégis házasságot terveztek.

Volt eljegyzés, ami rövid életű volt. Egy dühkirohanás alkalmával a teraszról ledobta a gyűrűket, és aztán hiába futottam sírva a gyűrűk után, a jövőnk után, nem találtam 

– mesélte Mari.

Soha nem látott fényképeket és szerelmes üzeneteket mutatott Háfra Mari, Zámbó Jimmy egykori nagy szerelme
Mari és Jimmy. Fotó: RTL Fókusz

Mari gyermeket várt Jimmytől, akkor lett terhes, amikor egy nagy veszekedés után felbontották eljegyzésüket. Kapcsolatukban végig jelen volt a zöld szemű szörnyeteg, a féltékenység. Háfra Mari akkor már elismert táncos volt, amikor Jimmy még csak egy volt az éjszakában dolgozó énekesek közül, és féltékeny volt a sikeres nőre.

Nehéz volt neki ezt értelmezni, hogy ő most hol van az én életemben, és nehezen fogadta azt el, hogy én szeretem őt, hogy én mellette vagyok, hogy kiállok érte.

A bús dal szól valahol című slágerét éppen arról írta Zámbó Jimmy, hogy folyton magára marad, miközben Mari ünnepelt modellként a világot járja Ausztráliától Franciaországig.

Ez nagyon nem tetszett a Jimmynek, mert biztos valamelyik bikámmal vagyok, de szó szerint így hangzott el,  tehát megjelent a féltékenység részéről, és ez a dal az ő szomorúságát, illetve féltését és szenvedését mutatja be

– mondta Háfra Mari.

A Királyban is láthatjuk a románcot

A Király című sorozatnak már a harmadik epizódja is elérhető az RTL+-on, Jimmy kedvesét Bíró Panna Dominika játssza. A fiatal Jimmyt alakító Olasz Renátóról csak szuperlatívuszokban tud nyilatkozni Háfra Mari.

Azt az elesett kisfiút, aki volt anno Jimmy, rendkívül jól hozza.

A Király harmadik részben Jimmy és Mari megismerkedését és a szerelem kibontakozását láthatjuk.

#Fókusz#Videó#Bulvár#háfra mari#zámbó jimmy#A Király#Karrier#ma

Címlapról ajánljuk