Ha tudta volna, hogy kiesik, Merci nem vált volna meg szempilláitól, Nini pedig azt hitte, mosni fognak rájuk a dzsungelbenMerci és Nini is kiesett a Celeb vagyok, ments ki innen! játékból. Miután távozott a dzsungelből, a Való Világ korábbi villalakója azt mondta a Fókusz riporterének, szempillái kihúzták volna a kiesésééig, ha tudta volna, hogy alakul a játék, nem vált volna meg tőlük. Nini pedig elismerte: kicsit máshogy gondolkodott a dzsungelről, mert őszintén azt hitte, hogy fognak rájuk mosni, és háromnaponta majd beadják a tiszta ruhát. Nem így történt. És mi van közte és Gergő gazda között? Erről is beszélt a Fókusznak.
Fókusz

Ha tudta volna, hogy kiesik, Merci nem vált volna meg szempilláitól, Nini pedig azt hitte, mosni fognak rájuk a dzsungelben

Lengyel NikolettLengyel Nikolett

2022. november 3. 20:02

Merci és Nini is kiesett a Celeb vagyok, ments ki innen! játékból. Miután távozott a dzsungelből, a Való Világ korábbi villalakója azt mondta a Fókusz riporterének, szempillái kihúzták volna a kiesésééig, ha tudta volna, hogy alakul a játék, nem vált volna meg tőlük. Nini pedig elismerte: kicsit máshogy gondolkodott a dzsungelről, mert őszintén azt hitte, hogy fognak rájuk mosni, és háromnaponta majd beadják a tiszta ruhát. Nem így történt. És mi van közte és Gergő gazda között? Erről is beszélt a Fókusznak.

#Fókusz#Videó#Bulvár#celeb vagyok#ments ki innen!#dzsungel#kolumbia#nini#Merci

Címlapról ajánljuk