Fókusz

Czutor Zoltán elképzelni sem tudja, hogy Herczeg Zoltán droggal kereskedett volna

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2022. október 25. 19:33

Október 21-én rendőrök csaptak le egy ismert divattervezőre, akire akkor még csak. H. Zoltánként hivatkoztak. A férfi letartóztatását vasárnap rendelték el, mert információk szerint, lakásán jelentős mennyiségű kábítószer-gyanús anyagot találtak. Mint arról beszámoltunk keddre kiderült, a letartóztatott férfi Herczeg Zoltán.

Czutor Zoltán közel három évtizede ápol jó kapcsolatot a divattervezővel. Azt mondja, megdöbbent a hírek hallatán, egyszerűen nem tudja elképzelni, hogy Herczeg Zoltán valaha is droggal kereskedett volna.

Herczeg Zoltán az elmúlt években egyre többször adott hangot kormánykritikus véleményének, több tüntetésen is felszólalt. Például két évvel ezelőtt az index és a laptól távozó újságírók mellett is kiállt.

Letartóztatása előtti utolsó televíziós szereplése az RTL-en volt, a Reggeli adásában néhány napja arról beszélt, hogy 26 év után otthagyja a divatszakmát. Szerinte az már nem tartozik a legfontosabb dolgok közé, inkább a fenntarthatóságra és az emberiség jövőjére fókuszálna.

 

#Fókusz#Videó#bűnügy#herczeg zoltán#divatguru#letartoztatás#drog#kormánykritikus

Címlapról ajánljuk