Fókusz

Szegedi Fecsó mosogatni küldte vajúdó párját, aztán indultak a kórházba

Forgó ViktorForgó Viktor

2022. október 20. 19:50

Egészen Floridáig utaztak Szegedi Fecsóék, hogy Blondie a világra hozhassa közös gyermeküket. Végül nem zajlott minden a tervek szerint, és egy házasságkötő automata is a képbe került. Fecsó meghatódva mesélt a Fókusznak gyermeke születéséről. A kisfiúnak különleges nevet adtak.

Hétfőn robbant a hír, hogy megszületett Szegedi Ferenc „Fecsó” és Géczi Bea „Blondie első közös gyermeke. A kisfiú vasárnap hajnalban, Floridában látta meg a napvilágot, így automatikusan megkapja az amerikai állampolgárságot.

„Sok örömöt átéltem az életemben, de az, hogy egy gyerek megszületik, az egyszerűen mindent felülmúl. Iszonyú nagy szerelem, még mindig nehezen fogom fel, hogy lett egy kisbabám, a fellegekben járok most” – mesélte meghatódva Szegedi Fecsó a Fókusznak.

Magzatvízfakasztó buli, házasságkötő automata, borozás szülés előtt – Szegedi Fecsóék nem unatkoztak Amerikában
Ultrahang a trónörökösről

Amerikai állampolgárnak tervezték gyermeküket

Fecsó és párja sokáig titkolták, hogy Bea gyermeket vár. A májusi babaváró után hónapok teltek el, mire nyilvánosan is bejelentették az örömhírt, majd miután ez megtörtént, el is utaztak a tengerentúlra.

Teljesen tudatos volt, hogy Amerikában szülessen a kisbabánk, mert Amerika a legerősebb ország a világon, és ez egy olyan lehetőség a gyermek életében, amit nem szabad elszalasztani annak, aki ezzel tud élni 

– mesélte a büszke apuka, aki mindent meg szeretne adni gyermekének, köztük azt a lehetőséget is, hogy az Amerikai Egyesült Államokban tanulhasson, sportolhasson, dolgozhasson.

A babát a pusztító hurrikánnak nem sikerült meghoznia, viszont a borozásnak igen

Az amerikai utazásuk kalandosra sikeredett, hiszen már Floridában tartózkodtak az Ian hurrikán pusztításának idején. Kéz a kézben vészelték át a természeti katasztrófát, egy szálloda negyedik emeletéről nézték végig a természeti csapást, ám őket elkerülte a nagyobb természeti katasztrófa, és még a szülés sem indult be.

Magzatvízfakasztó buli, házasságkötő automata, borozás szülés előtt – Szegedi Fecsóék nem unatkoztak Amerikában
Babaváró fotók Amerika partjainál

A trónörökösre az Ian hurrikán után még több mint két hetet vártak, ám Fecsó addig sem unatkozott:

„Tartottam magzatvízfakasztót, mert szombat reggel már jöttek az erős fájásai a Beának, be is mentünk a kórházba, de mondták, hogy menjünk haza nyugodtan. Egész nap itthon voltunk, nagyon fájt neki, mondom, én akkor elkezdek borozgatni, hátha előbb jön a baba. Így is volt, előbb jött a baba. 

Este már nagyon fájt a hasa Beának, mondtam is, hogy gyorsan mosogasson el, beültünk a kocsiba, és mentünk a kórházba

– emlékezett vissza Fecsó a nagy napra, aki nem végül nem lehetett ott a szülésnél, mert a kisfiú két nappal előbb érkezett a vártnál, 2980 grammal és 50 centivel jött a világra.

Titkos házasságkötés New Yorkban

Fecsó és Blondie már többször is megosztották a nyilvánossággal, hogy ha majd összeházasodnak, azt titokban fogják megtenni. Ezt végül be is tartották (szintén az Egyesült Államokban), de Fecsó nem az oltár, hanem egy házasságkötő automata elé vezette kedvesét.

Magzatvízfakasztó buli, házasságkötő automata, borozás szülés előtt – Szegedi Fecsóék nem unatkoztak Amerikában
Gyűrűk a házasságkötő automatánál

„New Yorkban voltunk, és szembejött ez az esküvő-automata. Megígértem a Beának, hogy egyszer el fogom venni, ott volt a lehetőség. A világon két ilyen automata van, nem akartam elszalasztani, úgyhogy ott azon nyomban össze is házasodtunk. Papírunk van róla, gyűrűt kaptunk, úgyhogy azt gondolom, ez hivatalos” – mesélte a férfi a Fókusznak.

A szülők a baba nevét még nem szeretnék elárulni, de annyit elmondtak, hogy nagyon ritka és különleges neve lesz.

#Fókusz#Videó#Bulvár#szegedi fecsó#Géczi Bea#Blondie#gólyahír#new york#florida

Címlapról ajánljuk