Fókusz

A Celeb vagyok, ments ki innen! játékait nem csak túlélni, elkészíteni is kihívás

Lengyel NikolettLengyel Nikolett

2022. október 19. 20:16

Talán még a csúszómászóknak is jobb dolguk van a dzsungelben, mint a celebeknek, az állatokról ugyanis külön személyzet gondoskodik. Az ijesztő játékokat pedig az éles bevetés előtt többször tesztelik. A Fókusz riportere abban a kolumbiai műhelyben is járt, ahol egy több mint húszfős csapat dolgozik az elképesztő játékokon és díszleteken.

Az első és egyik legfélelmetesebb bátorságpróbán Mercinek kellett részt vennie a nézők véleménye alapján. Ő segítőnek Ninit és Vandát választotta. Az eső is eleredt, amikor megtudták, hogy hatalmas Rubik-kockákon kell a folyó fölött egyensúlyozniuk, hogy kiszabadítsák a lányt az állatokkal teli üvegkoporsóból. 

A kifeszített drótköteleken lévő játékot felépíteni sem volt egyszerű. A szikla tövében kellett felállványozni, és a folyón át kellett vinni a drótot, hogy biztonságos legyen a játék. Pont ezért többször tesztelték is.

celeb vagyok ments ki innen játékkészítés
Fotó: RTL: Fókusz

 

Nemcsak az eszközökről kell gondoskodni egy ilyen feladatnál, de a benne szereplő állatokról is. Jorge vadállatbefogó megmutatta stábunknak a varangyos békákat, csótányokat és bogarakat, amik az üvegdobozba kerülnek majd a játékos mellé.

celeb vagyok ments ki innen játékkészítés
Fotó: RTL/Fókusz

 

A játékokat Kolumbiában tervezték, a Fókusz ott volt a műhelyben, ahol az elképzelt játékok megvalósulnak. Andres Vargas irányítása alatt 22 ember dolgozik. A csapat március óta dolgozik a terveken, és két hónapja kezdték el a játékok megvalósítását. 

A celebtáborban található szobrok, díszek és dizájnelemek is az ő csapatuk keze munkáját dicsérik. De a dzsungelben lévő bolt egyes elemeit is ők készítették, festették, ahogy a Dzsani fejek mintázása is ebben a műhelyben zajlik. Az időjárás azonban nem könnyíti meg a dolgukat. Az esőerdő közelsége miatt a páratartalom óriási, ezért nagy kihívás időre elkészíteni a végleges festést.

#Fókusz#Videó#celeb vagyok ments ki innen#vv merci#játékok

Címlapról ajánljuk