Fókusz

Ismerkedés hatvanon túl? Nem lehetetlen! Karda Bea 59 évesen találta meg szerelmét, Dévényi Tibor 76 évesen újra esküvőre készül

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2022. szeptember 6. 19:54

Karda Bea barna parókás fotójával ismerkedett az interneten. Nem akarta, hogy felismerjék, azt kereste, akinek tényleg ő kell, nem a híresség. Ötvenkilenc évesen talált rá mostani férjére, azt mondja, a szerelemben a kor nem lehet akadály. Dévényi Tibor sok év együttélés után idén, ahogy ígérte, feleségül veszi szerelmét. Milyen kapcsolatra, milyen szerelemre vágynak nők és férfiak hatvan körül vagy azon is túl? A párkapcsolati szakértő, Kánya Kata a Fókuszban most elmondja.

Karda Bea a napokban ünnepelte 72. születésnapját, Dévényi Tibor 76 is elmúlt már. Csocsesz pedig közel a 60-hoz, felesége halála után nem sokkal találta meg az igazit. Mindhárman boldog párkapcsolatban élnek és el sem tudnák képzelni az életüket egyedül.

„Van fiatalkori szerelem, meg idős szerelem. Aztán van közte ilyen érdekszerelem, meg ugye most a legújabb, a celeb szerelem, amit nem értek. Jár egy celeb valakivel, szakít vele, aztán átmegy egy másik celebhez” –  meséli Dévényi Tibor, aki ez utóbbin kívül mindegyiket megélte. A fiatalkori szerelmet többször is. Négy gyűrűs menyasszonya volt és azt mondja, sosem okozott problémát számára az ismerkedés. Mostani párját, Beát 62 évesen látta meg a DJ pult mögül.

Ismerkedés hatvanon túl? Nem lehetetlen! Karda Bea 59 évesen találta meg szerelmét, Dévényi Tibor 76 évesen újra esküvőre készül
Dévényi Tibor és kedvese, Bea , Fotó: RTL Fókusz

Most, 14 évvel később szeretné elvenni feleségül. Azt mondja, ez már csak formaság, hiszen a papír nélkül is mindenük megvan. Boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolatuk. Az esküvőről is határozott elképzelései vannak.

Mikor kérdezik, hogy milyen lesz az esküvő, mindig mondom, hogy egy 75 éves embertől ne kérdezzétek, hogy milyen lesz az esküvő! Szép lesz, csendes lesz, nyugodt lesz. Én már nem fogom a karomon felemelni és átvinni a küszöbön. Meg letérdelni. Ha én letérdelek, négy napig nem tudok felállni. Az öregkori szerelemnek ilyen hátránya is van.

Kánya Kata 25 éve ad tanácsot párkeresőknek, azt mondja, mára  – a statisztikák szerint – 2 millió magyar felnőtt keresi az igazit.

Ismerkedés hatvanon túl? Nem lehetetlen! Karda Bea 59 évesen találta meg szerelmét, Dévényi Tibor 76 évesen újra esküvőre készül
Kánya Kata Fotó: RTL Fókusz

A kor előrehaladtával egyre nagyobb lelki csomaggal érkezünk egy randira.  A sírig tartó boldogság nem csupán az ismert emberek privilégiuma. A párkapcsolati szakértő hiszi, hogy mindenki megtalálhatja a párját, ha kellő önismerettel rendelkezik és elég türelmesen keresgél.

#Fókusz#Videó#Bulvár#karda bea#dévényi tibor#párkeresés#60 felett#csocsesz#kánya kata

Címlapról ajánljuk