Fókusz

70 éves lett Zámbó Jimmy egyetlen lánytestvére – Marietta úgy érzi, Jimmy az égből üzen neki

Czakó JózsefCzakó József

2022. augusztus 29. 20:24

Zámbó Mariettát legtöbbször a Jimmy-gálák háziasszonyaként láthattuk, ahogy sürgött-forgott, intézkedett, fogadta a vendégeket. Sosem ő volt a középpontban, most azonban szülinapja van. 70 éves lett, ő az egyszem lány a négy Zámbó fiú között.

Zámbó Jimmy emlékét a Marietta által már évek óta szervezett Jimmy-gálák is segítenek életben tartani. Ha ő nem lenne, a Király legendája sem lenne ennyire élő. De a nagycsaládban is központi helyet foglal el, hiszen a fiútestvérekkel egy házban élnek.

Öccsei, Árpy és Tihamér azt mondják, rendkívüli figyelemmel fordult mindig testvérei felé, és még az erkölcseikre is próbált vigyázni.

Nagyon vigyázott arra, hogy a négy fiú a párkapcsolatai olyanok legyenek, amilyennek gyakorlatilag lenniük kell. Jól mondom? – Hát igen, csak nem mindig jött össze neki. – Hát persze, hogy nem, persze, hogy nem!


Marietta buliján a Fókusz arról is kérdezte őt, mit gondol az RTL Jimmy életét bemutató, tízrészes sorozatáról.

Tihamér azt mesélte, nővére mindig is anyáskodó típus volt. Mint Marietta elmondja:

Sajnos az én kisfiam meghalt, nem él, most lenne 29 éves. Adott helyette másokat, úgyhogy a testvérem gyerekeit is imádom, szeretem.


Marietta sokat jótékonykodik, akin tud, segít. Beteg gyerekeken épp úgy segített, mint ukrán menekülteken, akiknek nemrég gyűjtöttek élelmiszereket és ruhákat, és közülük tizenhatan náluk is laktak egy ideig. Önfeláldozó nő, aki mások támogatásának szentelte az életét.

#Fókusz#Videó#zámbó marietta#zámbó jimmy#születésnap#70 éves

Címlapról ajánljuk