Fókusz

Tökéletesen megtervezett lánykérés egy „apró, pici hibával” – exkluzív interjút adott a Fókusznak Vastag Csaba és menyasszonya, Evelin

Hubai AntalHubai Antal

2022. augusztus 17. 20:19

Vastag Csaba és menyasszonya exkluzív interjút adott a Fókusznak. Evelin korábban még sosem állt kamerák elé, első televíziós interjújában a különleges szülinapi eljegyzésükről és egyedi gyémántgyűrűjéről is mesélt.

Május elején jelentette be az X-Faktor győztese, hogy újra szerelmes, és Evelinnel már össze is költöztek, sőt a családalapítás is szóba került. Ekkor a lány még nem akart a nyilvánosság elé állni. Csaba és Evelin kapcsolata azonban a múlt héten újabb fordulóponthoz érkezett, az énekes megkérte szülinapos párja kezét. 

A lánykérésbe azonban, ahogy Csaba fogalmazott, egy „apró, pici hiba” csúszott:

Sajnos kinyitotta a laptopomat, és meglátott egy e-mailt két nappal korábban, ami úgy kezdődött, hogy »Kedves Csaba, akkor a csütörtöki lánykérés részleteit szeretnénk megbeszélni«. Két napom azzal telt, hogy hogyan feledtethetném el ezt vele.


Elfeledtetni nem sikerült, így inkább kicsit megviccelte párját, a lebukás után azonnal felhívta a szervezőket, és lemondta az egész lánykérést. Titokban azonban ugyanúgy szervezte tovább az eseményt, így végül mégis sikerült meglepnie szerelmét.

Bementünk, és ott volt mindenki, az egész család. Ott volt a tesója, ott volt anyukám, nagyon durva volt. Euforikus állapotba kerültem


– mesélte a Fókusznak Evelin, aki a mozgalmas nap utáni estén eleinte nem is akart már elmenni a lánykérés helyszínére.

Az énekes annyira titokban tartotta a lánykérést, hogy még a vendégek is azt hitték, hogy csak Evelin 25. születésnapi bulijára érkeztek, így őket is meglepetésként érte az eljegyzés.

#Fókusz#Videó#vastag csaba#lánykérés#menyasszony#interjú#gyűrű#szervezés

Címlapról ajánljuk