Elvis-emlékest: volt, aki személyesen találkozott a Királlyal, de olyan is, aki nemrég első magyarként megnyerte a legrangosabb Elvis-énekversenyt45 éve halt meg Elvis Presley, a Magyar Elvis Klub által szervezett emlékesten azonban nem csendes megemlékezésre gyűltek össze a rajongók. A belvárosi klub csordulásig telt Elvis-imádókkal, olyanokkal, akik lelkét életük egy pontján megérintette a rockabilly, és azóta sem ereszti. Az ünnepségre ellátogatott Lantos Gábor is, aki a hétvégén a legrangosabb Elvis-énekversenyen ért el hatalmas sikert. Produkcióját 100 nevezőből ítélték a legjobbnak.
Fókusz

Elvis-emlékest: volt, aki személyesen találkozott a Királlyal, de olyan is, aki nemrég első magyarként megnyerte a legrangosabb Elvis-énekversenyt

Török ÁdámTörök Ádám

2022. augusztus 17. 20:17

45 éve halt meg Elvis Presley, a Magyar Elvis Klub által szervezett emlékesten azonban nem csendes megemlékezésre gyűltek össze a rajongók. A belvárosi klub csordulásig telt Elvis-imádókkal, olyanokkal, akik lelkét életük egy pontján megérintette a rockabilly, és azóta sem ereszti. Az ünnepségre ellátogatott Lantos Gábor is, aki a hétvégén a legrangosabb Elvis-énekversenyen ért el hatalmas sikert. Produkcióját 100 nevezőből ítélték a legjobbnak.

#Fókusz#Videó#elvis presley#emlékest#verseny

Címlapról ajánljuk