Fókusz

Vastag Csaba először mesélt új szerelméről

Hubai AntalHubai Antal

2022. május 20. 20:07

Rengetegen keresték az elmúlt napokban, hogy meséljen a kapcsolatáról, egyedül a Fókusszal tett kivételt.

Idén januárban már egy új dalban elénekelte, amit magában érez. Egészen múlt hétig azonban titkolta a nagyvilág előtt: újra szerelmes. Vastag Csaba néhány hónapja boldog párkapcsolatban él Evelinnel, akivel villámgyorsan össze is költöztek és már szóba került a családalapítás is. Csabát rengetegen keresték az elmúlt napokban, hogy meséljen a kapcsolatáról, egyedül a Fókusszal tett kivételt.

Ez azért van, mert Evelin nem akar szerepelni

– magyarázta az énekes, majd hozzátette, hogy nagyon fontosnak tartják a magánéletüket, és szeretnénk, hogyha ez a szó szoros értelmében magán maradna.

Az X-faktor 2010-es győztese ilyen téren valóban szemérmes. 12 éve, a finálé után egy hónappal mindössze egy újságcikkben mesélt arról, hogy évek óta stabil párkapcsolatban él. Következő nagy szerelmével 2017-ben csak véletlenül buktak le, amikor egy rendezvényről egymás kezét fogva távoztak. A Barátok közt színésznőjével, Görgényi Fruzsival 5 és fél évig voltak együtt, de Csaba soha sem nyilatkozott róla. Most azonban sok mindent mesélt a Fókusznak. Evelinnel néhány hónapja egy buliban találkoztak, az énekes barátai mutatták be a lányt. Miután Evelin mindenhova elkíséri Csabát, így hamar össze is költöztek.  

Elég gyorsak voltak az események és azt hiszem, hogy eddig az életkoromig azt hallottam, hogy biztos van valahol igazi, csak meg kell találni, biztos egy másik földrészen lakik és biztos, csak más nyelven beszél, akkor nem tudtam és ismertem még ezt a fajta érzést amíg az ember ráismer és rátalál erre. Mint egy villámcsapás

– lelkendezett Vastag Csaba, aki azt is elmondta, hogy a szépsége mellett azt szereti még Evelinben, hogy nagyon hasonló az értékrendjük.

Fontos neki a tisztesség, a becsület, a család az összetartozás és nem utolsó sorban most éppen paradicsomot és paprikát nevelünk otthon, ezzel is az én gyerekkoromra és az én neveltetésemre emlékeztet, hogy vannak olyan földi dolgok, amihez érdemes egy kicsit visszanyúlnunk

– mondta az énekes.

Szerelmének története a Story magazinban jelent meg múlt héten, amelyben Csaba elárulta, lánykérés nem volt, de már a családtervezés szóba került. Legalább négy gyereket szeretnének.

Mivel mi is nagy családban nőttünk föl mind a ketten és hiszünk is ebben a nagycsalád modellben, hiszünk a családi összetartásban, hiszünk a jó neveltetésben, ezért nyilván ezért a saját szüleink mintáját és példáját követve, mi is ugyanezt szeretnénk tenni

– mondta, majd még annyit elárult Evelinről, hogy indult már szépségversenyen, még tanul, de vállalkozik is és a magyar mellett kiválóan beszél angolul, héberül és beás nyelven. Azt is elmondta: Evelint kicsit zavarta az elején az őt körülvevő állandó figyelem, de sikerült néhány hét után leküzdenie ezt.

#Fókusz#Bulvár#barátnő#párkapcsolat#vastag csaba

Címlapról ajánljuk