Fókusz

A milliárdos Cápa és a fitneszguru is megnézi, mire költi a pénzét, de szívesen fizet a luxusért

Barva ÁdámBarva Ádám

2022. május 18. 19:32

Hol és hogyan nyaralnak a nagyon gazdagok?

Korábban a luxusnyaralásokat választotta, ma azonban már nem a fényűzés a fő szempont Yvonne Dedericknek a nyaralásokon. Amikor még együtt voltak férjével, kevés szabadidejük maradt pihenésre, ezért arra az 1-2 hétre olyan helyeket választottak, ahol a legnagyobb kényelmet és a legjobb kiszolgálást kapták meg.

Balogh Levente nem szeret kísérletezni, 20-30 éve mindig ugyanazokon a helyeken nyaral. Sőt, ezek nem távoli, egzotikus utazások, két kedvenc célpontja itt van a közelben.

A Balaton közel van, gyorsan le tudunk menni. Gyönyörű a környék. Nagyon szeretek benne gyönyörködni.

A Cápák között befektetőjének a másik szerelme Horvátország; azt mondja, imádja a hangulatot és a tenger illatát. Amikor nyaral, félre tudja tenni a munkát, és átadja magát a pihenésnek, de a telefonját azért nem kapcsolja ki.

20 éve hajózok, és idén is oda megyünk. Úgyhogy minden évben hajós programok vannak. És ez nekem egy aktív pihenés, mert én vagyok a kapitány is.

Balogh Levente bakancslistáján már nincsenek célpontok, azt mondja, az összes országba eljutott, amit látni akart. Ezeken az utakon nem a fényűzést keresi, hanem inkább élményekkel szeretne gazdagodni.

Schobert Norbiéknál a nyár nem csak a pihenésről szól: táborokat szerveznek, és egzotikus helyekre is utaznak, például Zanzibárra, Tanzániába vagy Balira.

Norbinak fiatalon – amikor még csak építgette cégbirodalmát – volt néhány álom célpontja, ahová még ő sem gondolta, hogy eljuthat egyszer. Ezeknek az utazásoknak egy része már megvalósult, de a listáján még maradtak országok.

Bora Bora ilyen, ott még nem voltam. Egyszerűen nincs időm elmenni. Volna rá esetleg pénz, de annyi idő kell oda eljutni, hogy a munkából nem tudok annyit kivenni.

A Cápák között befektetője azt vallja: úgy kell célpontot választani a nyaralásra, hogy az ember jobban érezze magát, mint ha otthon lenne. Amikor a szervezés során úgy gondolja, hogy ez nem jön össze, és rosszabbnak véli a helyet annál, mint ahol ő él, akkor inkább el sem indul.

#Fókusz#sztár#yvonne dederick#catherine dederick#schorbert norbert#balogh levente#luxus#nyaralás

Címlapról ajánljuk