fókusz

Miért állnak ki kevesen Berki Krisztián mellett halála után?

Marenec FruzsinaMarenec Fruzsina

2022. május 9. 19:00

Hevesi Krisztát és Schobert Norbit is sokkolta Berki Krisztián halála. De nem csak őket.

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus jóban volt Krisztiánnal. Halála előtt nem sokkal váltottak egymással üzenetet. Azt mondja, tudja, hogy Krisztián megosztó figura, de szerinte a rosszfiú imidzzsel csak álcázta valódi személyiségét. Kriszta szerint nagyon érző és szeretetéhes ember volt.

Szerintem meglepődne, hogy mennyien szerették. Mert ő már annyira megtanulta a kemény vagyok, ide lőjetek stílust, hogy talán nem is hitte el azt, hogy ennyire szerethető.

Rubint Réka egy szívhez szóló posztban emlékezett meg Krisztiánról, míg Norbi a hozzátartozóknak nyújtott segítő jobbot, legalább virtuálisan. Öt nappal ezelőtt beszéltek telefonon, felfoghatatlan számára, hogy nincs többé. Nem voltak barátok, inkább haverként tekintettek egymásra. Norbi látta, milyen boszorkányüldözésen ment keresztül Krisztián. Szerinte rosszul viselte, hogy a közvélemény botrányhőst csinált belőle.


Átélte, milyen az, amikor egy rosszul elsült mondat miatt mindenki elpártol mellőle, amikor a csapból is ő folyik és kizárólag rosszindulatú kommenteket olvas magával kapcsolatban. Tudja, hogy Krisztián gyakran tett olyat, amit nem kellett volna, de szerinte túlzás volt, amit kapott.

Berki volt párja, Pamela megható posztban búcsúzott gyermeke édesapjától, Mazsi pedig köszönetet mondott a támogatásért és arra kérte az ismerősöket, hogy mellőzzék a baráti interjúkat. Ahogyan ő fogalmazott: Ilyenkor egy igaz barát nem beszél, maximum elmondja, leírja mennyire szerette őt.

A Fókusz által megkérdezett pszichológus szerint illik tiszteletben tartani a hozzátartozók kérését és nem szabad siettetni a gyászfolyamatot, ami a közösségi média uralta világban egyébként sem könnyű időszak.

Nyitókép: ATV / RTL Klub

#fókusz#berki krisztián#halál#reakció#hevesi kriszta#schorbert norbert

Címlapról ajánljuk