Fókusz

„Szeretném megmutatni a követőimnek a valódi arcomat” – egy teljes napján elkísértük Balogh Eleni szépségkirálynőt

Hubai-Szegő ÉviHubai-Szegő Évi

2022. március 10. 18:30

Balogh Eleni 2019-ben lett a Miss Balaton szépségverseny abszolút győztese. Akkor az volt az egyetlen kívánsága, hogy ne kelljen továbbadnia a koronáját és a királynői címét, amit a koronavírus miatt végül idén már harmadik éve birtokolhat. Így lett rekorder a szépségkirálynők között. Elenit, vagy ahogy a barátai szólítják, Lencsit most egy teljes napján elkísértük, hogy kiderítsük, mit takar a rengeteg tökéletesen beállított fotó, és mennyi munka van abban, hogy mindig bombaformában maradjon.

Eleni napjai általában nagyon zsúfoltak. Legtöbbször a fotózásai teszik ki a délelőttjeit, egy héten akár hatszor is. 10 éve modellkedik, ezalatt az idő alatt nem csak a testét, hanem az őt érő kritikákat is megtanulta kezelni. Pózolt már a Maldív-szigeteken és több divatmárka arca is lett a verseny óta.

Mindemellett egyetemre is jár, marketinget tanul, valamint több közösségi média oldalt is ő kezel. A külsejével is rengeteg munka van, folyamatosan harcol önmagával, sosem elégedett a testével. Hetente háromszor jár edzeni és szinte folyamatosan diétázik.

A szépségkirálynő szerelme Soós Dávid, sportoló. 5 éves kora óta focizik, most a Kelen SC csapatában játszik. 16 éves korukban már egyszer egymásba szerettek, de néhány hónap után szakítottak, 2019-ben azonban újra összesodorta őket az élet.

#Fókusz#balogh eleni#miss balaton#Bulvár#szépségkirálynő#soós dávid#focista#modellkedés

Címlapról ajánljuk