Fókusz

Erdei Zsolt Vitalij Klicskóról: Olyan ember, aki kegyelmet nem kér, de nem is ad

Forgó ViktorForgó Viktor

2022. március 10. 18:20

Az egykori profi világbajnok ökölvívó, Erdei Zsolt nem egyszer volt edzőpartnere Vitalij Klicskónak. Madár természetesen most is figyeli, hogy Kijev polgármesteréként hogyan küzd. A béke és a józan ész pártján áll a szépségkirálynő Jázmin Viktória, aki a menekültek segítésében is aktívan részt vesz. A Konyhafőnök egykori versenyzőjének azonban mindegyiküknél nehezebb, ő hasadt szívvel figyeli az eseményeket.     

A mai az ukrán-orosz háború tizenötödik napja. Eddig már több mint 2,3 millió ember menekült el Ukrajnából, és hagyta hátra családtagját vagy épp otthonát. Már akinek sikerült. Rengetegen ott maradtak, és óvóhelyeken próbálnak túlélni. A fehérorosz származású modell, Breus Ljubov Szergejevna is az Ukrajnában élő családtagjaiért aggódik. Ljubov a Konyhafőnökben tűnt fel még 2015-ben. Gyermekkora jelentős részét Ukrajnában töltötte, de a mai napig szoros a kapcsolata az ott élő rokonaival.  

Vitalij Klicsko Kijev polgármestereként most vívja élete legnagyobb harcát. A Klicsko fivéreket szinte már csak golyóálló mellényben lehet látni, és azt mondták, készek meghalni az országukért. 

Erdei Zsolt jól ismeri a fivéreket, azt mondja, mindketten rendkívül elszánt emberek, és különösen Vitalij volt olyan típusú ember, aki kegyelmet nem kér, de nem is ad.

A Miss Universe Hungary, Jázmin Viktória még tavaly decemberben képviselte Magyarországot az izraeli nemzetközi szépségversenyen. Királynőként ő is szerepet vállal ebben a háborús időszakban, a napokban például a főváros egyik pályaudvarán segíti az ide érkező menekülteket. Modellkarrierje során rengeteg ukrán és orosz barátnőt szerzett, akikkel a mai napig tartja a kapcsolatot, és próbál nekik is segíteni. 

 

#Fókusz#erdei zsolt#jázmin viktória#szikora róbert#orosz-ukrán háború#vitalij klicsko#ljubov

Címlapról ajánljuk