Fókusz

Nem hallgat tovább Jázmin Viktória, a „piros ruhás szépségkirálynő”, pedig ez a címébe is kerülhet

Forgó ViktorForgó Viktor

2022. február 11. 19:20

„Elvették a hangomat!” – ezt mondta a Fókusznak adott interjújában Jázmin Viktória, a szépségkirálynő, aki tervezői ruha helyett kénytelen volt egy butikruhában felvonulni egy nemzetközi szépségversenyen. A lány szerződése szerint nem mondhatna semmit az esetről, mégis úgy döntött: nem hallgat tovább.

Jázmin Viktória szépségkirálynő először a Fókusznak adott nyilvános interjút arról, hogy miért nem tudta méltóképpen képviselni Magyarországot az Izraelben rendezett Miss Universe versenyén.

A lány döntőbeli produkciója futótűzként járta be a netet. Sokan kinevették, kicsúfolták, mert egy olcsó butikruhában és egy zászlóval képviselte Magyarországot, míg a többi versenyző neves tervezők egyedi kreációiban lépett színpadra.

A Blikk kiderítette, hogy a lány fellépőruhája a pandémiás helyzet okozta szigorítások miatt nem érkezett meg a helyszínre. Emiatt Jázmin a visszalépést fontolgatta, de végül nem akarta feladni, így igyekezett valamilyen megoldást találni.

Nézegettem reggel a zászlót, ültem az ágyon, nézem és mutattam a török barátnőmnek, hogy figyelj, itt nincs mese, én leszek a magyar zászló. De ezt már kétségbeesésemben mondtam, szóval arra a szintre el kell jutni, hogy valaki zászló akarjon lenni.

– mesélte Jázmin a Fókusz riporterének.

A lány végül úgy döntött, rendel egy piros ruhát az internetről és abban lép fel a versenyen.

Éjjel kettőkor normális ruhákat rendelni… De ez a ruha megmentett, így tudtam színpadra lépni.

– mesélte az esetről.

Így történhetett meg, hogy Jázmin Viktória egy piros butikruhában képviselte Magyarországot a Miss Universe döntőjén. 

De nem csak ezért volt hátrányban a többi versenyzőhöz képest. Mivel az itthoni válogató és a világverseny között csak három hét telt el, ezért Viktóriának mindössze ennyi ideje maradt a felkészülésre, míg a többieknek hónapjaik voltak. Ráadásul a többiekkel ellentétben – akiket sminkesek és segítők hada kísért – a magyar versenyző egy szál maga ment a nemzetközi versenyre, sőt családi támogatás nélkül Viktória valószínűleg ki sem tudott volna utazni.

A verseny hazai jogtulajdonosaitól csak az Izraelbe szóló repülőjegyet kapta, minden mást maga fizetett.

Én azóta nem hallottam felőlük, amióta elküldtem nekik a számlákat, hogy mennyit fizettem a PCR-okért, a bőröndökért, azt is saját magamnak fizettem, nem kaptam ajándékokat, szóval totálisan mínuszban vagyok.

– mesélte a lány.

A Fókusz riportere azt is megkérdezte Viktóriától, hogy voltaképpen, akkor mit nyert ezzel a versennyel:

A Miss Universes szalag az egyetlen, amit kaptam erről a versenyről. Meg valami kupont plasztikai beavatkozásra. De kicsit szürreális, minek változtassam meg az arcomat, ha szépségversenyt nyertem?!

– tette fel a kérdést Viktória. 

A lány nagyon kellemetlen helyzetbe került azzal, hogy szerződése miatt nem mondhatott semmit a történtekről. Most is fennáll a veszélye, hogy megfosztják a királynői címétől. De abban a reményben törte meg a csendet, hátha mások tanulhatnak az ő történetéből.

 

#Fókusz#Bulvár#miss universe#jázmin viktória#szépségkirálynő

Címlapról ajánljuk