Fókusz

Kulcsár Edina azt ígéri, hamarosan mindent megmagyaráz és helyre tesz

Czakó JózsefCzakó József

2022. január 19. 18:15

A házasságukat akarták megmenteni, amikor a Nyerő párosba gyerekek és internet nélkül beköltöztek. Kulcsár Edina és Csuti válása és a rapper, G.w.M felbukkanása napok óta lázban tartja az internet népét, Edinával az összes szépségverseny után sem foglalkoztak ennyit, mint most. De mióta is ismerjük?

 

Ma már 625 ezer követője van, sztár a közösségi médiában. Pályafutása több, mint egy évtizede tart. 

Először 2013 decemberében tűnt fel, a Répás Lajos átlalt szervezett Miss Hungary szépségversenyen, ahol második helyezett lett. 2009-ben a Miss Plasticon is találkoztunk vele. Néhány nappal orrműtétje után indult a versenyen. 

2014-ben hallottunk legközelebb Kulcsár Edináról. 23 évesen jutott ki a londoni világdöntőre és második helyezett lett a Miss World szépségversenyen.

2016-ban jöttek össze Csutival, majd 2018 őszén megszületett kisfiuk, 2020 tavaszán pedig kislányuk. Kisfiuk születése után összeházasodtak. A folytatást mindenki ismeri, életükről, hétköznapjaikról rendszeresen beszéltek műsorunkban is. Népszerű sztárpárként mindig nyitva volt az ajtó, bármiről is szerettük volna faggatni őket. 

Edina ma egy idézettel válaszolt mindazoknak, akiket foglalkoztat a magánélete. Ezt írta:

 Senkinek nincs joga ítélkezni, mert senki nem tudja igazán miken mentél keresztül. Talán ismerik a történeteidet, de soha nem érezték azt, amit Te éreztél akkor, amikor megélted őket.

Azt ígérte, hamarosan mindent megmagyaráz és helyre tesz.

#Fókusz#kulcsár edina#válás#gwm#szabó andrás csuti#sztárpár#szépségkirálynő

Címlapról ajánljuk