Fókusz

Cili és Péter mindenüket eladták, hogy lakóautóval utazhassák körbe a világot

Barva ÁdámBarva Ádám

2022. január 17. 18:15

Tóth Péter és párja, Fazekas Cecília több, mint egy évvel ezelőtt vettek egy lakóautót, felszámolták itthoni életüket és először délnek, majd keletnek indultak – életük legnagyobb kalandjára. 

Cili és Péter vettek egy lakóautót, kamerákat és két nagy hátizsákot, amelyekkel elindultak világgá. Hihetetlenül látványos videókat készítenek azokról a helyekről, ahol járnak. Ahol a világ kinyílik, az elme megnyugszik és ahol olyan szabadságot éreznek, amilyet előtte még sohasem az életükben.

Most talán az autó az egyetlen biztos pont az életükben. Ezzel néha azért akadnak problémák, és más nehézségekkel is meg kellett már küzdeniük. Az állandó egymásra utaltság és összezártság persze a kapcsolatukat is próbára teszi, de sikerrel veszik az akadályokat.

Péter és Cili már 14. hónapja vannak úton, de egyiküknek sincs honvágya. A következő hónapokat Örményországban, Törökországban, Kurdisztán iraki részén és Iránban töltik. Egyelőre Mongólia a végső céljuk, de onnan sem terveznek hazatérni –  az motiválja őket, hogy minél több embert, kultúrát és országot ismerjenek meg együtt.

#Fókusz#utazás#lakóautó#mongólia#tóth péter#fazekas cecília#kaland

Címlapról ajánljuk