Fókusz

Megmutatjuk a Rapülők gigashowját!

Fehér IstvánFehér István

2017. február 27. 18:00

Az év egyik legmeghatóbb pillanatát hozta a Rapülők koncert. Geszti Péterék szerettek volna méltóképpen megemlékezni a nemrég elhunyt Somló Tamásról, ezért felkérték a néhai zenész két fiát, hogy lépjenek fel velük egy dal erejéig. A méltó búcsú után aztán fergeteges bulit varázsoltak a Sportarénába.

Fantasztikus látványvilág, sztárvendégek és több mint 300 közreműködő! Két estén több mint 20 ezer néző bulizott a Rapülőkkel hétvégén a Sportarénában. A nézőtéren több generáció énekelte együtt a három fiúval a 90-es évek slágereit. A 400 négyzetméteres színpadot és a különleges ledfal rendszert egy napig, 100 ember szerelte össze. A 36 db különálló kivetítőből álló, 5 emeletes díszletre vetített látványvilágán három hónapig dolgoztak a szakemberek, amivel egy igazán különleges látványvilágot teremtettek.

 

 

Somlót Tamás a kezdetektől fogva részese volt a Rapülők sikerének, ezért is érezték úgy, hogy meg kell emlékezniük a tavaly elhunyt barátjukról, amihez felkérték Somló két zenész fiát is, hogy ők is vegyenek részt a produkcióban. A Nem adom fel című dalt velük énekelte az egész aréna, sokan könnyben lábadt szemmel.

Tóth Vera és Tóth Gabi először énekeltek a Rapülőkkel, ami azért is volt számukra életre szóló élmény, mert kislányként sokat hallgatták kazettán ezeket a dalokat.

 

 

A koncert végének nagy meglepetése volt, hogy újra színpadra lépett, az I love you dalukhoz készült kilp főszereplője, Rábaközi Andrea modell.

#Fókusz#rapülők#koncert#teltház#geszti péter

Címlapról ajánljuk