Fókusz

Kulisszatitkok Ivanka Trumpról

török rékatörök réka

2016. november 14. 18:00

Donald Trump lánya, Ivánka is kivette a részét a választási kampányból, csakhogy amíg apja haja hétről hétre téma volt a sajtóban, az interneten addig ő ilyesfajta figyelmet nem kapott. Valószínűleg nem egy dollárt fizetett fodrászainak, mégis van köztünk, aki a jó gázsi ellenére is nemet mondott neki. A magyar bevándorló például, aki itthon még nem fodrász volt, de Amerikában már Lady Gagának is hajkoronát varázsolt.

 

 

Pár napja választották meg Trumpot az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökének. A kampány alatt azonban legalább akkora figyelemben részesült a lánya, Ivanka is, mint ő maga. 

 

 

Ivanka haját többször is egy borsod megyei vendéglátósból lett new york-i mesterfodrász vágta le. Legutóbb azonban nem vállalta el. Mi most telefonon értük őt el, aki megosztott pár kulisszatitkot a milliárdos üzletember lányáról. 

A mesterfodrász egyébként a ’90-es évek végén ment ki Amerikába, először vendéglátósként dolgozott, majd egy ismerőse beajánlotta egy nagynevű fodrászüzletbe, ahol azonnal felfigyeltek a tehetségére. Azóta Lady Gaganak vagy Michelle Rodriqueznek is vágta már a haját, de évekig volt vendége Felicity Huffman és férje is. 

Donald Trump először adott interjút azóta, amióta elnöknek választották. Nem veszi fel a 400 ezer dolláros elnöki fizetést, megépíti a falat – többek között erről is beszélt a CBS 60 minutes műsorának adott interjújában. Trump azt is elmondta, hogy egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy ő nyert, számára ez egyértelmű volt.


Közben több amerikai városban továbbra is ezrek tüntetnek Trump ellen. 

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#donald trump#amerikai elnök#család#titkok

Címlapról ajánljuk