Fókusz

Exkluzív interjút adott a Modern Talking énekese

török rékatörök réka

2016. szeptember 19. 17:40

Megmutatjuk azt a férfit, akiért - nem is olyan régen - odavoltak a nők. Vállára omló sötét hullámos hajával, igéző, talán kicsit túlságosan is kihúzott szemével, nőies arcvonásaival szinte már meg sem kellett szólalnia. De, ő a Modern Talking-gal nemcsak hogy megszólalt, énekelt is! Négy év alatt százötven millió lemezt adtak el, saját bevallása szerint is értelmetlen szövegekkel. Thomas Anders exkluzív interjút adott a Fókusznak!

 

 

A ’80-as években aligha volt olyan házibuli vagy diszkó, ahol ne a Modern Talking slágerei szóltak volna. A nyolcvanas évek zenei világát a szinti pop uralta.

 

 

A Modern Talking szépfiúi leginkább a lányokban keltettek erotikus borzongást. Főként Thomas Anders. Aki nem volt egy szivarszagú macsó, sőt, inkább kissé nőiesek voltak a vonásai, pláne, hogy hosszú, szépen fésült barna loknijai voltak akkoriban. Mégis ez a finomság valahogy utat tört a nők, lányok, tinik szívéhez. Egyetlen zavaró tényező a nyakában lógó Nóra nyaklánc volt, ami később lekerült, miután elvált feleségétől.

 

 

Szombaton este szakadó esőben, teltházzal tombolnak az emberek a most már csak Thomas Anders által képviselt Modern Talking zenéire. Az 53 éves zenész természetesen sokat változott, mégis maradt még valami abból a lendületből, és kisugárzásból, amiért a nyolcvanas években megőrültek érte. És, mondja valaki, hogy azokból a régi jó dolgokból, mára nem maradt meg semmi!

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#thomas anders#modern talking#zene#Kultúra#exkluzív

Címlapról ajánljuk