Fókusz

Tóth Vera új kihívásra készül

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2016. augusztus 4. 19:05

Nem titkolta soha, hogy a súlyproblémái lelki problémákat is okoztak számára, miközben hangjával átölelte az egész világot. A hang a régi, Tóth Verát viszont mintha kicserélték volna. A Fókuszban először beszél fogyásáról, és még valamiről, illetve valakikről - akiktől még szárnyakat is növesztene, ha tudna örömében.   

Egy régi ismerős új szerepben – Tóth Vera nagy feladatok elé néz, ugyanis csapatkapitányi feladatot lát majd el ősztől az RTL Klub-on induló gyerek tehetségkutatóban, a Kicsi Óriásokban. Az énekesnő azonnal igent mondott a felkérésre, hiszen számára ez testhez álló feladat. Ahogy mondja, imádja a gyerekeket és a kicsik is őt.

 


Vera úgy emlékszik vissza, hogy nagyon eleven gyerek volt – hisztis és akaratos, de ugyanakkor mosolygós is. Aztán húga, Gabi születésével ő is megváltozott.

 

 

 
Tóth Vera élete nem csak a Kicsi Óriások miatt változott meg. Négy hónappal ezelőtt egy gyomor bypass műtéten esett át, azóta majd 30 kilogrammot dobott le. És még csak az út elején jár. Azért döntött a műtét mellett, mert gyomor, és hormonproblémákkal is küzdött, amire majdnem ráment az egészsége, állandóan gyógyszereket szedett. Büszke magára azért, amit elért, ráadásul az orvosa szerint még legalább 20 kilogrammot fogyni fog.

Vera szerint a Kicsi Óriások egy óriási lehetőség a kis tehetségeknek, hogy megmutassák, ők lehetnek a jövő sikeres generációja.

 

#Fókusz#tóth vera#kicsi óriások#Karrier#boldog

Címlapról ajánljuk