Fókusz

Budapest új látványosságai a hollywoodi hírességek!

Hubai AntalHubai Antal

2016. április 16. 20:00

Charlize Theron két gyermekével, míg Bruce Willis alig hathetes kislányával és feleségével látogatott el Budapestre. Mostanában egyre gyakoribb jelenség, hogy a magyar fővárosban egy-egy világsztárral fut össze az ember. Mindenki felismeri őket itthon is, gyakran testőrök és óriási médiaérdeklődés követi lépteiket. Így hát nem csoda, ha hálásak minden hétköznapi, természetes gesztusért és találkozásért.

Az elmúlt években megszokhattuk már, hogy bármikor, bármelyik budapesti utcasarkon összefuthatunk kedvenc hollywoodi világsztárjainkkal. Ilyenkor megtelnek a közösségi oldalak a közös Brad Pitt, Angelina Jolie, Jason Statham, Jude Law, Tom Hanks, Anthony Hopkins vagy Chris Noth fotókkal. A sztárok szinte mindig inkognitóban érkeznek. Most azok mesélnek róluk, akik találkoztak velük, vagy jártak náluk!
 
 


Tom Hanks-et tavaly nyáron Budapesten a Gutenberg téren kaptuk el, amikor a Dan Brown Inferno, azaz Pokol című könyvéből készült filmet forgatták. A világsztár nagyon jól érezte magát a forgatáson. Passziánszozott, jókat beszélgetett a stábtagokkal, szöveget olvasott és tornázott is. A Forrest Gump sztárja a forgatás idején egyik nap délelőtt feltűnt egy belvárosi optikában is. Erről rajongók és a Blikk fotósa is értesült, így fényképek is készültek róla. Megkerestük most az optikát, ahol számunkra is meglepetést okozott, kik jártak már itt.

Már négy év telt el azóta, hogy Bruce Willis a Die Hard ötödik részének forgatása miatt felforgatta és szétrobbantotta a fél fővárost. A Fókusz a legtöbb forgatási helyszínen elkapta kamerájával a világsztárt, aki feleségével, Emmával és néhány hetes csecsemőjükkel költözött ide.
 
 

Penelope Cruz gyerekeivel és férjével, Javier Bardemmel járt az elmúlt hetekben Budapesten. Bár kerülte a fényképezőgépeket, a fürdő előtt sikerült rajongóknak elkapniuk. Goldie Hawn és Elisabeth Banks is nagyon elégedett volt néhány éve a budapesti fürdőkkel.
 
 
#Fókusz#fókusz plusz#világsztárok#budapest#charlize theron#bruce willis

Címlapról ajánljuk